Ειδήσεις

Σε κρίσιμη κατάσταση θύμα τροχαίου

Σε κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου το μεσημέρι, ένας 23 χρονος μετά από τροχαίο ατύχημα στο 5ο χλμ της  εθνικής οδού Ηρακλείου Μοιρών.

Το όχημα που οδηγούσε άγνωστο για ποιους λόγους ξέφυγε από την πορεία του, και μετά από τρελή κούρσα, κατέληξε ντελαπαρισμένο στην άκρη του δρόμου στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.  Αυτόπτες μάρτυρες του ατυχήματος έκαναν λόγο για μεγάλη ταχύτητα με την οποία κινούνταν το αυτοκίνητο, σε ένα δρόμο καρμανιόλα που έχουν χάσει τη ζωή τους πολλοί άνθρωποι.

Σε ένα σημείο που μέχρι σήμερα έχουν χαθεί ανθρώπινες ζωές και έχει αποκτήσει δικαιολογημένα τον χαρακτηρισμό καρμανιόλα στο οδικό δίκτυο της Κρήτης, ένα όχημα με επιβάτες τον 23 χρονο οδηγό του και μια νεαρή κοπέλα….. μεταμορφώθηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών. Κατάληξη του τροχαίου ο  σοβαρός τραυματισμός του νέου και ο ελαφρύτερος τραυματισμός  της συνεπιβάτιδας του.

Τα απομεινάρια του αυτοκινήτου σπαρμένα σε ένα μήκος εκατοντάδων μέτρων στο 5ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ηρακλείου -Μοιρών. Οι ροδιές του αυτοκινήτου που δεν συγκρούστηκε με κάποιο άλλο αλλά ξέφυγε άγνωστο πως από την πορεία του….. μαρτυρούν την τρελή διαδρομή που ακολούθησε το αυτοκίνητο  μέχρι να προσκρούσει σε φρεάτιο που βρισκόταν στην άκρη του δρόμου…. Και να καταλήξει ντελαπαρισμένο στην άκρη του δρόμου στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ο 23 χρονος οδηγός από την σφοδρότητα της σύγκρουσης εκσφενδονίστηκε και εντοπίστηκε μέσα σε χαντάκι ενώ η νεαρή γυναίκα που εγκλωβίστηκε  χρειάστηκε η παρέμβαση διασωστών  του ΕΚΑΒ  αλλά και περαστικών για να βγει από το όχημα που μετά τη σύγκρουση μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που κομμάτια του αυτοκινήτου που πετάχτηκαν δεκάδες μέτρα μακριά, προκάλεσαν ζημιές και σε σταθμευμένα οχήματα.

Δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και κλιμάκιο της πυροσβεστικής έσπευσαν άμεσα στο σημείο, ενώ ο νεαρός άνδρας που σύμφωνα με πληροφορίες είναι  κάτοικος Αυγενικής, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του χρειάστηκε να διασωληνωθεί και να μεταφερθεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο  Ηρακλείου. Ελαφρύτερα τραυματισμένοι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η νεαρή γυναίκα που ήταν μαζί με τον 23 χρονο στο αυτοκίνητο.

Αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου έκαναν λόγο για μεγάλη ταχύτητα με την οποία κινούνταν το όχημα….. που από θαύμα δεν παρέσυρε στην τρελή του πορεία και κάποιο άλλο, αφού εκείνα τα κρίσιμα δευτερόλεπτα ευτυχώς στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας δεν κινούνταν οχήματα σε μικρή απόσταση.

Σχόλια