default-image

Για νίκη-πρόκριση στη Μόσχα η ΑΕΚ

Μπάσκετ
Για νίκη-πρόκριση στη Μόσχα η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη ρωσική Κράσνι αντιμετωπίζει εκτός έδρας απόψε (18.30, OTEsport4) η ΑΕΚ, θέλοντας τη νίκη που θα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Eurocup...

Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα μετά το 6 στα 6 στο πρωτάθλημα και τις τρεις διαδοχικές νίκες στην Ευρώπη, θέλει άλλο ένα «διπλό» για να μπορέσει να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση του ομίλου και να απομακρυνθεί κι άλλο από τους διώκτες της. Με όπλο της την πολύ καλή ψυχολογία, η Βασίλισσα θα προσπαθήσει να φτάσει σε μια ακόμα νίκη μέσα στο Krylatskoe Sport Palace. Αγωνιστικά, ο προπονητής της ΑΕΚ δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ανοσίκε, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα, αφού σύντομα θα λύσει το συμβόλαιο του με την Ένωση. Και φυσικά τον Ζήση Σαρικόπουλο που είναι τραυματίας. Κατά τα άλλα η Βασίλισσα θα παραταχθεί με όλα της τα «όπλα» στο παρκέ, με αποκλειστικό στόχο τη νίκη.

Από την άλλη πλευρά στην Κράσνι αντιμετωπίζουν το παιχνίδι ως τελικό και με τον κόσμο στο πλευρό τους θέλουν τη νίκη που θα τους διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης. Οι Ρώσοι που βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου, θέλουν να ξεκινήσουν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ με το δεξί, κάνοντας ντεμαράζ στον δεύτερο γύρο. Ο Κιρίλο Μπολσάκοφ δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού και θα παρατάξει το καλύτερο δυνατό σύνολο απέναντι στην Ένωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News