default-image

Σε… κέφια ο Τζεμπούρ

Ποδόσφαιρο
Σε… κέφια ο Τζεμπούρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι ξεκάθαρο πως… σοβαρά συμπεράσματα από φιλικό με την ομάδα Νέων δεν μπορούν να βγουν, αλλά η ΑΕΚ αποκόμισε ενθαρρυντικά δείγματα από το «ξεμούδιασμα» με την Κ-20. Με τους «κιτρινόμαυρους» να δείχνουν τη διάθεση που περίμενε ο Γκουστάβο Πογιέτ μετά το τριήμερο ρεπό και πιο αισιόδοξο σημάδι ότι ο Ραφίκ Τζεμπούρ επιστρέφει κεφάτος, οι μεγάλοι επιβλήθηκαν των μικρών με 5-0.

Όπως και στο προηγούμενο φιλικό, ο Αλγερινός σκόραρε στο ξεκίνημα του ματς και μαζί με τους Μπουονανότε και Άρθο είχαν γράψει ήδη το 3-0 από το πρώτο τέταρτο. Κατόπιν η ΑΕΚ κατέβασε ταχύτητα, με τα υπόλοιπα τέρματα να σημειώνονται στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Κρισάντους διατήρησε επίσης την επαφή του με τα δίχτυα και ο Ανάκογλου έκλεισε το σκορ.

Οι συνθέσεις των ομάδων

AEΚ: Ανέστης (37' Βούρας), Γκάλο (37' Μπακάκης), Αρθο (51' Ανδρεόπουλος), Κολοβέτσιος (37' Λαμπρόπουλος), Σοϊλέδης (51' Πεταυράκης), Σιμόες (51' Ανάκογλου), Γιόχανσον (37' Κορδέρο), Μάνταλος (51' Γροντής), Μπαρμπόσα (37' Πλατέλλας), Τζεμπούρ (51' Κρισάντους), Μπουονανότε (51' Βασιλαντωνόπουλος)

ΑΕΚ Κ-20: Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκοπουλιώτης, Γραμματίκας, Γιαννούτσος, Λίτσι, Καρβουνίδης, Τζάθας, Τσέλιος, Βλαχομήτρος, Κυριαζής.

Αγωνίστηκαν και οι: Πάντος (τερμ.), Γαλανόπουλος, Κοντοές, Αντωνίου, Ασπρογιάννης, Πογοσιάν, Ψάνης, Κοφσανίδης, Σπηλιώτης, Πεχλιβανίδης, Ντομπριβόγιε

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News