default-image

Μαθητές δημοτικού συνομιλούν με το δήμαρχο Αγ. Νικολάου

Κρήτη
Μαθητές δημοτικού συνομιλούν με το δήμαρχο Αγ. Νικολάου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τους μαθητές της Γ' τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου, υποδέχθηκε τη Δευτέρα ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο ίδιος δέχθηκε "καταιγισμό ερωτήσεων" αναφορικά με την πόλη, το περιβάλλον, την εξοικονόμηση ενέργειας, την ανακύκλωση, την αναβάθμιση των υφιστάμενων αθλητικών υποδομών, τη δημιουργία χώρων πρασίνου, νέων δομών άθλησης και ψυχαγωγίας, καθώς και την συμπλήρωση υποδομών εντός του σχολικού συγκροτήματος,  προκειμένου να καταστεί δυνατή η αισθητική αναβάθμιση του συγκεκριμένου χώρου.

Σε δηλώσεις του, ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, ανέφερε ότι «από τις ερωτήσεις των μαθητών, δίνεται η δυνατότητα να αντιληφθούμε και να ελπίσουμε ότι η επόμενη γενιά, θα είναι πιο υπεύθυνη από τις προηγούμενες, δεδομένου ότι τα παιδιά αυτής της ηλικίας», όπως εξήγησε «ήδη έχουν αρχίσει και αντιλαμβάνονται ζητήματα που χρήζουν  αντιμετώπισης ιδιαίτερης σπουδής και μέριμνας τόσο από την πλευρά του Δήμου, όσο και από την κοινωνία συνολικά! Γιατί είναι ευθύνη όλων μας -εξήγησε - να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά, προκειμένου να σταθούν σωστά στη ζωή σαν υπεύθυνοι πολίτες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News