default-image

Για το δύο στα δύο η Εθνική πόλο

Σπορ
Για το δύο στα δύο η Εθνική πόλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη δεύτερη νίκη της θα διεκδικήσει η Εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών, η οποία αντιμετωπίζει αύριο Τρίτη στις 19:00 τη Γεωργία στο «Πέτρος Καπαγέροφ».

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα διεκδικεί τη δεύτερη νίκη του στη διοργάνωση μετά από αυτή της πρεμιέρας κόντρα στη Ρουμανία, ώστε να δει με διαφορετικό μάτι την περίπτωση πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

«Είναι γνωστό τοις πάσι ότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γεωργία. Έχουμε πιο ποιοτικούς παίκτες και, σίγουρα, καλύτερη ομάδα. Έχουμε μεγαλύτερους στόχους από τους αντιπάλους μας. Αυτό μου δίνει το δικαίωμα να μπορέσω στο αυριανό παιχνίδι να κάνω δύο-τρεις αλλαγές, να δοκιμάσω, δηλαδή, παιδιά τα οποία έχουν μέλλον και μπορούν να προσφέρουν στην ελληνική υδατοσφαίριση.

Βέβαια, στόχος της Εθνικής ομάδας είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι με το μεγαλύτερο δυνατό σκορ και η κυριότερη επιδίωξη είναι να παίξουμε θεαματικό και ποιοτικό πόλο για όσους έρθουν να μας δουν στο κολυμβητήριο, αλλά και για αυτούς που θα μας παρακολουθήσουν από την τηλεόραση».

Μιλώντας για τον κόσμο, ανέφερε πως: «Οι διεθνείς μας, τα παιδιά που μας τίμησαν και έφεραν το μετάλλιο από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν, είναι αυτονόητο ότι θέλουν τον κόσμο κοντά τους, τον χρειάζονται. Δεν θέλουν να παίξουν σε άδειο κολυμβητήριο, για αυτό τον λόγο καλώ τον κόσμο να έρθει και να ενισχύσει τα παιδιά αυτά στην προσπάθειά τους».

Τέλος, εξέφρασε το βασικότερο στόχο, ήτοι τις αναμετρήσεις με την Ουγγαρία. «Σίγουρα, τα μεγάλα παιχνίδια είναι αυτά τα οποία θα ακολουθήσουν με τους Ούγγρους, τα οποία θα κρίνουν και την πρώτη θέση στον όμιλο και την πρόκριση στην τελική φάση του World League.

Το επόμενο παιχνίδι είναι καθοριστικό. Δεν γνωρίζω αν αυτό θα γίνει στον Πειραιά ή σε κάποια άλλη πόλη, αυτό είναι θέμα της ΚΟΕ. Πάντως, θα είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι και προετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη αναμέτρηση με τους Μαγυάρους».  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News