Ειδήσεις

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου επισκέφθηκε οικισμούς του Δήμου

Τα Δημοτικά Διαμερίσματα Προφήτη Ηλία, Κυπαρίσσι, Καλού, Καρκαδιώτισσα και Ρουκάνι επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός με σκοπό την επίβλεψη   εργασιών.

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου ήταν συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους  Οικονομικών κ. Γιώργο Καραντινό, Τεχνικών Έργων κ. Χάρη Μαμουλάκη, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΗ κ. Νίκο Φακουρέλη και τον ειδικό σύμβουλο σε θέματα αδειοδοτήσεων καταστημάτων και συναφών δραστηριοτήτων  κ. Μανόλη Χαιρέτη.

Επίσης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου είδε από κοντά την εξέλιξη του έργου ανάπλασης της κεντρικής πλατείας του Προφήτη Ηλία, τις εργασίες για την επέκταση του αρδευτικού δικτύου και την κατασκευή υδατοδεξαμενών της Δημοτικής Ενότητας Τεμένους καθώς και έργα αγροτικής οδοποιίας. Ακόμα, ενημερώθηκε για τον προγραμματισμό επικείμενων εργασιών και συναντήθηκε με τους κατοίκους για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος Ηρακλείου με κλιμάκιο αντιδημάρχων είχε επισκεφθεί την περιοχή τον Ιούνιο, οπότε και είχε καταγράψει ανάγκες και προβλήματα.

Σχόλια