default-image

Ισόπαλο 0-0 το Εργοτέλης- Ολυμπιακός Βόλου

Ποδόσφαιρο
Ισόπαλο 0-0 το Εργοτέλης- Ολυμπιακός Βόλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο αγώνας του Εργοτέλη με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Παγκρήτιο Στάδιο καθώς οι κιτρινόμαυροι δεν κατάφεραν  να βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Σταύρου Λαμπράκη ήταν καλύτερη και πιο επιθετική όμως είχε πρόβλημα στην τελική πάσα και έτσι η όποια υπεροχή αποδείχθηκε ανούσια.   Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο το παιχνίδι των φιλοξενούμενων, οι οποίοι έκαναν πολλά λάθη και δεν δημιούργησαν προβλήματα στον Εργοτέλη.

Και στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν την κυκλοφορία της μπάλας χωρίς όμως να καταφέρουν να διασπάσουν την αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού Βόλου που τελικά πήρε αυτό που ήθελε.

Τον αγώνα στο Παγκρήτιο παρακολούθησε και ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων Αχιλλέας Μπέος ενώ λίγο μετά την έναρξη του β΄ ημιχρόνου, έκανε την εμφάνισή του στις εξέδρες ο Ντιέγκο Ρομάνο, ο οποίος  χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους του Εργοτέλη. Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Οι φάσεις του αγώνα

5΄ Αντεπίθεση  για τον Εργοτέλη, με τον Φουκαράκη να βγάζει μόνο του τον Καλέ  αλλά το σουτ που θα κάνει στην κλειστή γωνία, θα το διώξει δύσκολα ο Στρατηλάτης.

10' Ο Καραμανλής θα γυρίσει στον Στρατηλάτη, αυτός θα κάνει λάθος, αλλά η κοντινή προβολή του Ίνιατς, θα καταλήξει κόρνερ.

26' Καλή στιγμή για τον Εργοτέλη, με τον Ίνιατς να στρώνει στον Μάνο, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι των φιλοξενουμένων.

30' «Χλιαρό» σουτ του Μπουρσέλη λίγο έξω από την περιοχή, μπλόκαρε  ο Στρατηλάτης.

31' Συρτό  σουτ του Τσιλιγκίρη, μπλόκαρε εύκολα ο Αθανασίου.

34' Πλασέ του Ζέρη μέσα από την περιοχή, μπλόκαρε ο Αθανασίου.

46' Καλή φάση για τον Ολυμπιακό Βόλου,  όταν μετά το λάθος διώξιμο με το κεφάλι του Στεβάνοβιτς, η μπάλα κατέληξε στον Διαμαντόπουλο, το σουτ του οποίου έφυγε λίγο άουτ.

57' Ο Κυριακόπουλος  έκανε από αριστερά δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να καταλήγει πάνω από το δοκάρι.

70' Αδύναμο συρτό σουτ του Δωματά έξω από την περιοχή, μπλόκαρε εύκολα ο Στρατηλάτης.

78' Κόρνερ του Καλέ, κεφαλιά του Δωματά η μπάλα άουτ.

85' Μακρινό σουτ του Κυριακόπουλου, μπλόκαρε ο Στρατηλάτης.

92' Δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή στον Νάστο.

Εργοτέλης (Σ. Λαμπράκης): Αθανασίου, Στεβάνοβιτς, Πίτσος, Γρομητσάρης, Κυριακόπουλος, Αυγενικού, Φουκαράκης (81' Κούτρης), Μάνος (57' Δωματάς), Καλέ, Μπουρσέλης (72' Παμλίδης), Ίνιατς.

Ολυμπιακός Β (Σ. Παπαδόπουλος): Στρατηλάτης, Καραμανλής (33' Νικολόπουλος), Αρβανίτης, Καρράς, Μπουτζίκος, Νάστος, Ντεπέτρις, Ζέρης, Νικολιάς (71' Χιντζίδης), Τσιλιγκίρης (46' Σκοπελίτης), Διαμαντόπουλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News