Ειδήσεις

Παραμένει ο στύλος της ΔΕΗ που μπλοκάρει το πεζοδρόμιο

Μπροστά στο τραγελαφικό αυτό σκηνικό, με τον στύλο της ΔΕΗ να παραμένει χρόνια τώρα καταμεσής στο μικροσκοπικό πεζοδρόμιο και μάλιστα... πάνω στην διαγράμμιση για τους ανθρώπους με προβλήματα όρασης, οι αρμόδιοι εξακολουθούν να αδιαφορούν.

Τα ατυχήματα τακτικό φαινόμενο στο πεζοδρόμιο της οδού Κόσμων στο Ηράκλειο, απ' όπου η εικόνα, και με τα έγγραφα διαμαρτυρίας καταστηματαρχών να αποστέλλονται από υπηρεσία σε …υπηρεσία, με αρμόδιο τελικό παραλήπτη την ΔΕΗ, η οποία εδώ και αρκετά χρόνια δεν έχει δρομολογήσει τις απαιτούμενες διαδικασίες σε ένα αίτημα που χαρακτηρίζεται δίκαιο και από πλευράς Δήμου Ηρακλείου.

Τυφλοί που ακολουθούν τις οδεύσεις τυφλών στο πεζοδρόμιο πέφτουν πάνω στην κολώνα της ΔΕΗ ενώ μητέρες με καρότσι που προσπαθούν να αποφύγουν τον κίνδυνο από τα διερχόμενα αυτοκίνητα στον δρόμο, τελικά πέφτουν θύματα της κολώνας.

Χαρακτηριστικές ήταν οι εικόνες, πριν από 3 χρόνια στο επίμαχο σημείο.

Μητέρα στη προσπάθεια της να περάσει το καρότσι ανάμεσα από την κολώνα φωτισμού, χάνει την ισορροπία της και πέφτει στη μέση του δρόμου, όπως και το μωρό, με τους καταστηματάρχες να σπεύδουν να την βοηθήσουν…

Η μετακίνηση του στύλου είναι θέμα της ΔΕΗ η τονίζουν από πλευράς δήμου Ηρακλείου που επίσης αγανακτούν για την αδιαφορία της επιχείρησης στο κοινωνικό αυτό ζήτημα, το οποίο έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στην τοπική κοινωνία.

Γεωργία Μακάκη

Σχόλια