default-image

ΟΦΗ-Αστέρας Βάρης ζωντανά απ’ την ΚΡΗΤΗ TV

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ-Αστέρας Βάρης ζωντανά απ’ την ΚΡΗΤΗ TV

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να... ψαλιδίσει τη διαφορά με τις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας θέλει ο ΟΦΗ, αγωνιστική με αγωνιστική, και στην αυριανή αναμέτρηση με τον Αστέρα Βάρης θέλει να κάνει ένα ακόμη... βήμα. Το παιχνίδι, που θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι στο «Γεντί Κουλέ», θα μεταδοθεί «ζωντανά» από την «ΚΡΗΤΗ TV», με το στόχο να είναι μόνο η νίκη.

Στις τάξεις της ομάδας του Ηρακλείου επικρατεί αποφασιστικότητα και πάθος, ενώ ο Νίκος Γκουλής έχει ζητήσει από τους παίκτες να δείξουν στον αγωνιστικό χώρο την ανωτερότητά τους.

Με τη δύναμη της έδρας, θα επιδιώξουν να συνδυάσουν καλή εμφάνιση και νικηφόρο αποτέλεσα, με μόνιμη επιθυμία να «χτίσουν» διευρυμένο σερί νικών.

Τα προβλήματα δεν απουσιάζουν για τον Νίκο Γκουλή που θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ζντράβκο Πόποβιτς, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος και τέθηκε εκτός αποστολής.

Έτσι, ο έμπειρος τεχνικός του ΟΦΗ καταστρώνει τα πλάνα του, αναζητώντας λύση για το αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, με τον Θανάση Πατηνιώτη να είναι η επικρατέστερη επιλογή.

Από 'κει και πέρα, το αρχικό σχήμα δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί, σε σχέση με όσους αγωνίστηκαν στο προηγούμενο εντός έδρας ματς με την Επισκοπή.

Στο... απουσιολόγιο είναι ακόμη ο Κουσίδης, που δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, και ο τιμωρημένος Πιθαρούλης, λόγω της αποβολής του στο ματς με τον Ερ. Εργοτέλη για το Κύπελλο ΕΠΣΗ.

Τη 19μελή αποστολή του ΟΦΗ αποτελούν οι Κασμερίδης, Βλάχος, Μπολάκης, Κώτσιος, Ραπτάκης, Δαμιανάκης, Φαζός, Βιγιαφάνε, Κοιλιάρας, Φαμπίνιο, Γκούμας, Φραγκουλάκης, Περογαμβράκης, Τζέκος, Σαχινίδης, Ευσταθίου, Μαρτσάκης, Πατινιώτης και Κοντογιάννης.

Ελεύθερη θα είναι η είσοδος για γυναίκες και παιδιά μέχρι 12 ετών στον σημερινό αγώνα του ΟΦΗ με τον Αστέρα Βάρης, μετά από σχετική απόφαση της διοικούσας επιτροπής.

Από 'κει και πέρα, τα εισιτήρια τέθηκαν σε κυκλοφορία και τιμώνται με 5 και 10 ευρώ. Με 5 ευρώ στις θύρες 1, 4, 5 και 6. Με 10 ευρώ στις θύρες 2, 3, 7 και 8. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια από τα γραφεία του ΟΦΗ στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ακόμη και λίγη ώρα πριν τη σέντρα της αναμέτρησης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News