Ειδήσεις

Υπεγράφη σύμβαση για βελτίωση αγροτικών δρόμων στον Πλατανιά

Τη χρηματοδότηση ενός πολύ σημαντικού και ταυτόχρονα αναγκαίου έργου που θα συμβάλλει στη βελτίωση των αγροτικών δρόμων σε τρεις τοπικές κοινότητες του Δήμου Πλατανιά, διεκδίκησε και πέτυχε η Δημοτική Αρχή του Πλατανιά, λίγο πριν πέσει η "αυλαία" του τρέχοντος ΕΣΠΑ.

Ο λόγος για το έργο με τίτλο "Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας στις Τ.Κ. Ανώσκελης, Βουκολιών, Κακοπέτρου του Δήμου Πλατανιά", προϋπολογισμού δημοπράτησης 499.995 €, η σύμβαση του οποίου υπογράφηκε σήμερα, Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015, στο Δημαρχείο του Πλατανιά στο Γεράνι, μεταξύ του δημάρχου κ. Ιωάννη Μαλανδράκη και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας ΕΡΓΟΚΑΤ ΑΕ.

Τι περιλαμβάνει το έργο

To έργο περιλαμβάνει εργασίες βελτίωσης αγροτικής οδοποιίας στις Τ.Κ. Ανώσκελης, Βουκολιών και Κακοπέτρου της Δημοτικής Ενότητας Βουκολιών του Δήμου Πλατανιά.

Ειδικότερα, οι παρεμβάσεις που προβλέπεται να γίνουν ανά κοινότητα είναι οι παρακάτω:

- Στην τοπική κοινότητα Ανώσκελης, πρόκειται να βελτιωθεί η αγροτική οδός Ανώσκελη-Γλώσσα σε μήκος 1.400 μέτρα.

- Στην τοπική κοινότητα Βουκολιών, πρόκειται να βελτιωθεί η αγροτική οδός που οδηγεί προς τον οικισμό Άγιο Γεώργιο στο Φωτακάδο.

- Στην τοπική κοινότητα Κακοπέτρου πρόκειται να βελτιωθεί η αγροτική οδός Μεσαύλια-Μαλάθυρος σε μήκος 1.100 μέτρων.

Σημειώνεται ότι η χρηματοδότηση του έργου θα γίνει από το Πρόγραμμα "Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013" με συγχρηματοδότηση από το Ε.Γ.Τ.Α.Α. και από Εθνική Δαπάνη.

Σχόλια