Ειδήσεις

Ιεράπετρα: Έκλεβαν χρυσαφικά και χρήματα από σπίτια

Εξιχνιάστηκαν, την περασμένη Πέμπτη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας, τέσσερις υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Ιεράπετρας.

Συνελήφθησαν, 36χρονη Ρομά από το Ηράκλειοκαι δύο ανήλικοι (15 και 16 χρονών), κατηγορούμενοι για παράνομο πλανόδιο εμπόριο, ενώ σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία και για διακεκριμένες υποθέσεις κλοπών.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Πέμπτης στην Ιεράπετρα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς, η 36χρονη και οι δύο ανήλικοι κατηγορούμενοι για πλανόδιο εμπόριο για το οποίο στερούνταν την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια Αρχή.

Από την αστυνομική προανάκριση του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, προέκυψε ότι η 36χρονη με τους δύο ανήλικους, κατά το χρονικό διάστημα από 09.06 έως 14.10.2015, με τον ίδιο τρόπο δράσης, είχαν διαπράξει τέσσερις κλοπές-διαρρήξεις σε οικίες, στην ευρύτερη περιοχή της Ιεράπετρας, αφαιρώντας χρήματα και  κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας 55.000 ευρώ.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, το μεσημέρι, στην Ιεράπετρα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, η 36χρονη και οι δύο ανήλικοι κατηγορούμενοι για πλανόδιο εμπόριο για το οποίο στερούνταν την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια Αρχή.

Από την αστυνομική προανάκριση του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, προέκυψε ότι η 36χρονη με τους δύο ανήλικους, κατά το χρονικό διάστημα από 9 Ιουνίου έως 14 Οκτωβρίου, με τον ίδιο τρόπο δράσης, είχαν διαπράξει τέσσερις κλοπές-διαρρήξειςσε οικίες, στην ευρύτερη περιοχή της Ιεράπετρας, αφαιρώντας χρήματα και κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας 55.000 ευρώ.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Νίκος Πετάσης

Σχόλια