Ειδήσεις

Βαψίματα και καθαρισμοί στο κέντρο του Γαζίου

Συνεχίζοντας τις δράσεις καλλωπισμού της πόλης του Γαζίου,στις 13 Νοεμβίου 2015, τα συνεργεία της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Μαλεβιζίου σε συνεργασία με την Δ.Ε. Γαζίου και με τη συμμετοχή εθελοντών, πραγματοποίησαν καθαρισμό από συνθήματα και βαψίματα τοίχων στους χώρους γύρω από το Δημαρχείο Μαλεβιζίου.

 Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση: «Καθοριστική ήταν η εθελοντική συμμετοχή του Προέδρου της Τ.Κ. Καλεσών Αντώνη Βασιλάκη και του συνεργείου ελαιοχρωματισμών που διαθέτει, με τη βοήθεια και τον εξοπλισμό του οποίου πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες βαψίματος των μεγάλων τοιχίων γύρω από τον ελεύθερο χώρο στάθμευσης που βρίσκεται δίπλα από την πλ. Μ. Κατσαμάνη. Οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες, με στόχο να καθαριστεί και το ανοικτό θέατρο που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του Δημαρχείου.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Συνεχίζουμε τις εργασίες καλλωπισμού σε διάφορα σημεία του Γαζίου με στόχο να βελτιώσουμε την εικόνα της πόλης μας. Θέλουμε μια πόλη όμορφη και καθαρή και είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα το σεβαστούν όλοι οι κάτοικοι του Γαζίου και θα διατηρήσουν αυτή την καλαίσθητη εικόνα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους εθελοντές που ενισχύουν τις δράσεις μας, ιδιαίτερα δε τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Καλεσών Αντώνη Βασιλάκη για την καθοριστική του προσφορά, τον Πρόεδρο της Δ.Κ. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφό, καθώς και όλα τα στελέχη της τεχνικής μας υπηρεσίας για την πολύ καλή δουλειά που για μια ακόμα φορά έκαναν».

Σχόλια