default-image

Είχαν ληστέψει με τα όπλα 47χρονη, οι ληστές του Creta Maris

Κρήτη
Είχαν ληστέψει με τα όπλα 47χρονη, οι ληστές του Creta Maris

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι τρεις άνδρες που είχαν συλληφθεί για τη ληστεία ξενοδοχείο Creta Maris στη Χερσόνησο, ήταν υπεύθυνοι και για μια ακόμη ληστεία, στο σπίτι μιας 47χρονης στο Ηράκλειο!

Η Αστυνομία ανακοίνωση την εξιχνίαση της υπόθεσης αυτής, για την οποία δεν υπήρχε αποτέλεσμα ως προς τις έρευνες που είχαν γίνει. Ωστόσο σύμφωνα με νέα στοιχεία, δράστες της ληστείας είναι οι δύο 29χρονοι Κρητικοί και ο 33χρονος Αρμένιος που είχαν συλληφθεί για τη ληστεία στο Creta Maris!

Οι τρεις δράστες εισέβαλαν στο σπίτι 47χρονης και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν χρήματα, κινητα τηλέφωνα και αυτοκίνητο.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:

"Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε σε οικία σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο 29χρονων ημεδαπών και 33χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αρμενίας για ληστεία και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων .

Ειδικότερα, από την εμπεριστατωμένη αστυνομική προανάκριση και την ενδελεχή έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου αλλά και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι δύο 29χρονοι με τον 33χρονο, την 07.06.2015 σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, ακινητοποίησαν με τη απειλή όπλων, 47χρονη αλλοδαπή υπήκοο Μεγάλης Βρετανίας σε αύλιο χώρο της οικίας της και αφού την οδήγησαν εντός της οικίας της, αφαίρεσαν χρήματα και τρία κινητά τηλέφωνα και στη συνέχεια διέφυγαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της 47χρονης.

Σημειώνεται ότι, οι δύο 29χρονοι και ο 33χρονος συνελήφθησαν την 12.06.2015 κατόπιν οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για σύσταση εγκληματικής ομάδας, απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού, ληστείες, απόπειρες ληστειών, κλοπή κατά συναυτουργία, παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και εμπρησμό (Σχετ. Δελτίο Τύπου (13.06.2015) .

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. Το προανακριτικό έργο διενεργεί η  Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News