Ειδήσεις

Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου του Κ. Λουλουδάκη

Το πρώτο του βιβλίο με τίτλο "Άσπρα μαντήλια στην Plaza de Mayo" παρουσίασε στο Ηράκλειο ο Κώστας Λουλουδάκης. Μέσα από τις σελίδες του ιστορικού μυθιστορήματος παρουσιάζονται πτυχές της πολιτικής ζωής της Λατινικής Αμερικής, της Αφρικής, της Ευρωπαϊκής Ένωσης άλλα και της Ελλάδας με επίκεντρο οικονομικά και πολιτικά δρώμενα προηγούμενων ετών. Το "παρών" στην εκδήλωση έδωσε πλήθος κόσμου και τοπικών φορέων.

Η παρουσίαση της πρώτης συγγραφικής δουλειάς του Κώστα Λουλουδάκη, υπό τον τίτλο "Άσπρα μαντήλια στην Plaza de Mayo" πραγματοποιήθηκε στο κινηματοθέατρο "Αστόρια" στο Ηράκλειο. Στο βιβλίο του ο συγγραφέας επιχειρεί να μεταφέρει τους αναγνώστες στο πολιτικό σκηνικό της Λατινικής Αμερικής, της Αφρικής και της Ευρώπης, όπου οι οικονομίες και εκεί δοκιμάζονται.

Ομιλητές ήταν ο τραγουδοποιός Μίλτος Πασχαλίδης, ο Δημήτρης Παϊταρίδης, οικονομολόγος - διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας αλλά και ο τραγουδιστής Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ενώ την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σαχίνης.

Το βιβλίο κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία του Ηρακλείου από τις εκδόσεις ΚΨΜ.

Μάνος Τριγώνης

Σχόλια