default-image

Σφαιρόπουλος: «Δε θέλουμε άλλες απώλειες»

Μπάσκετ
Σφαιρόπουλος: «Δε θέλουμε άλλες απώλειες»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για την Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Εφές για την Ευρωλίγκα.

Βελτιωμένο πρόσωπο παρουσιάζει ο Ολυμπιακός όσο περνά ο καιρός, αν και υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια, όπως είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Πόλη για τον αγώνα με την Εφές.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Παίζουμε με μια πολύ ποιοτική ομάδα, από αυτές που θα διεκδικήσουν την πρόκριση στο Final Four. Έχουν χάσει δύο σερί ματς και δεν θέλουν άλλες απώλειες. Η Εφές έχει καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις, αλλά και εμείς το ίδιο. Έχουμε δύσκολη αποστολή, όπως και οι αντίπαλοί μας, γιατί κι εμείς είμαστε πολύ ανταγωνιστική ομάδα κι έχουμε βρει καλύτερο ρυθμό. Σιγά-σιγά βρίσκουμε τους αυτοματισμούς μας, τους ρόλους μας, τη χημεία μας κι όσο περνά ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι. Είμαστε σε πολύ καλό σημείο για την εποχή, αλλά έχουμε περιθώρια βελτίωσης», τόνισε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων».

Ερωτηθείς για το αν θα αγωνιστεί ο Οθέλο Χάντερ, που ακολούθησε την αποστολή έχοντας ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το διάστρεμμα του, απάντησε: «Ο Χάντερ έκανε ένα μέρος της προπόνησης χθες και ένα ακόμη σήμερα. Θα κάνει και τα σουτ την ημέρα του αγώνα και μετά από αυτό θα αποφασίσουμε».

Ο Ντι Τζέι Στρόμπερι, που εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού, είπε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ποιοτική και αθλητική ομάδα. Η Εφές είναι αρκετά διαφορετική σε σχέση με πέρσι. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε δυνατά. Ο αντίπαλος θα είναι έτοιμος για μας μετά τις δύο ήττες που γνώρισαν και μας περιμένουν για να μας νικήσουν. Θα βγουν στο παρκέ με πολλή ενέργεια και θα πρέπει να το προσέξουμε αυτό. Για μας η άμυνα είναι το κλειδί, γιατί μας δίνει και εύκολους πόντους στο ανοιχτό γήπεδο. Δουλεύουμε πολύ σε αυτό το κομμάτι κι αρχίζουν να φαίνονται τα αποτελέσματα, αλλά έχουμε περιθώρια βελτίωσης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News