Ειδήσεις

Συγκεντρώθηκαν 10 τόνοι τροφίμων για ανθρώπους σε ανάγκη

Μια ανεπανάληπτη βραδιά, που είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν 10 τόνοι τροφίμων για ανθρώπους, συλλόγους και οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη, έζησαν όσοι βρέθηκαν την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στο κέντρο "Αναδρομές" στις Αρχάνες Ηρακλείου.

Την εκδήλωση προσφοράς και αλληλεγγύης διοργάνωσαν οι εργαζόμενοι και η διοίκηση των "Super Market Μαρινόπουλος", που μετά από τη συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου και, αισθανόμενοι την ανάγκη να απευθύνουν ευχαριστήριο μήνυμα σε όσους προσέφεραν από το υστέρημά τους με σκοπό να βοηθήσουν ανθρώπους που στους δύσκολους καιρούς που ζούμε έχουν πραγματική ανάγκη, αναφέρουν τα εξής:

«Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι των καταστημάτων "Super Market Μαρινόπουλος" Ν. Μαθιουδάκης και Συνεργάτες & ΕΛΙΤ ΕΠΕ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλο αυτόν τον απίστευτο κόσμο, φίλους, συνεργάτες, πελάτες και προμηθευτές, που τίμησαν με την παρουσία τους τη φιλανθρωπική χοροεσπερίδα στις "Αναδρομές" την Κυριακή 8 Νοεμβρίου.

Ήταν κάτι το ανεπανάληπτο!!!

Εξαιτίας όλων εσάς 10 τόνοι τρόφιμα σε τόσο δύσκολους καιρούς θα μοιραστούν το επόμενο διάστημα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το κρητικό συγκρότημα του Γιώργου και του Νίκου Στρατάκη καθώς και την ποιήτρια Δέσποινα Σπαντιδάκη για τη συγκλονιστική αλλά και ταυτόχρονα εθελοντική τους παρουσία.

Πολλά μπράβο στη διοίκηση και το προσωπικό του κέντρου "Αναδρομές" στις Αρχάνες για την εξαιρετική τους προσπάθεια και το άψογο σέρβις.

Ήταν μόνο η αρχή. Συνεχίζουμε με περισσότερο πάθος…».

Σχόλια