default-image

Χειροπέδες σε 18χρονο και 17χρονο για κλοπές δικύκλων

Κρήτη
Χειροπέδες σε 18χρονο και 17χρονο για κλοπές δικύκλων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατάφεραν να κλέψουν ένα μηχανάκι, όμως δεν τους ήταν αρκετό και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν και δεύτερο. Στην προσπάθειά τους όμως να αρπάξουν και το δεύτερο δίκυκλο, οι δύο νεαροί Ρουμάνοι έγιναν αντιληπτοί και εξαφανίστηκαν. Ωστόσο δεν κατάφεραν να πάνε μακριά, αφού εντοπίστηκαν από τις Αρχές.

Η σύλληψή τους έγινε κατά τις μεταμεσονύκτιες ώρες σήμερα (11.11.2015) από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, που φόρεσαν χειροπέδες στο 17χρονο και το 18χρονο, με την κατηγορία της κλοπής και της απόπειρας κλοπής.

Ειδικότερα, σήμερα (11.11.2015) μεταμεσονύκτιες ώρες, ο 18χρονος και ο 17χρονος αφαίρεσαν μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας ενός 21χρονου και στη συνέχεια προσπάθησαν να αφαιρέσουν, ανεπιτυχώς, μια άλλη δίκυκλη μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας ενός 32χρονου. Η πράξη τους όμως έγινε αντιληπτή και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα οι δύο νεαροί αναζητήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρη του κλαπέντος δικύκλου και σε παρακείμενο χώρο βρέθηκε και το δίκυκλο που είχε κλαπεί, το οποίο και αποδόθηκε στον 21χρονο ιδιοκτήτη του.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News