default-image

Tι λένε στα Μάλια για την... κοπάνα του γιατρού

Ποδόσφαιρο
Tι λένε στα Μάλια για την... κοπάνα του γιατρού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Το γεγονός που αναμφίβολα σημάδεψε το τοπικό ποδόσφαιρο το περασμένο σαββατοκύριακο ήταν η διακοπή του αγώνα ΠΑΝΟΜ-Ρούβας στο 89ο λεπτό, λόγω της αποχώρησης του γιατρού, με τον ίδιο να επικαλείται ένα έκτακτο περιστατικό.

Στα Μάλια προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση και πλέον βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΗ για την τύχη του αγώνα, στον οποίο το σκορ ήταν 1-2 υπέρ του Ρούβα τη στιγμή της διακοπής. Ο προπονητής του ΠΑΝΟΜ, Γιάννης Κουλούρας, με δηλώσεις του στη «Νέα Κρήτη» αναφέρθηκε στο περιστατικό:

«Αυτό που έγινε είναι πρωτόγνωρο. Ο γιατρός, χωρίς να ενημερώσει κανέναν, επειδή υπήρξε όπως μάθαμε ένα έκτακτο περιστατικό, έφυγε από το γήπεδο στο τελευταίο λεπτό. Εμείς κάναμε άμεσες ενέργειες και φέραμε μέσα σε 15 λεπτά άλλον γιατρό στο γήπεδο, ο οποίος ήρθε με την ιατρική του στολή, αλλά επειδή δεν είχε ιατρική ταυτότητα, ο διαιτητής δεν τον δέχτηκε, παρότι του έδωσε την αστυνομική ταυτότητα. Και όπως είπα στο διαιτητή, δεν τον ντύσαμε μασκαρά για να τον πάμε στο γήπεδο. Μάλιστα, έκλεισε το Ιατρικό Κέντρο Μαλίων για να έρθει. Ο Μουρτζάκης καλά έκανε και σταμάτησε το παιχνίδι επειδή έλειπε ο γιατρός, αλλά έπρεπε να δεχτεί το 2ο γιατρό και να συνεχίσει στα λεπτά που απέμεναν. Μάλιστα, ο γιατρός που έφυγε είναι ένας από εκείνους που μας προτείνει η ΕΠΣΗ για να έρχονται στα γήπεδα.

Εκείνο που φοβόμαστε τώρα είναι να μη βγει ο ΠΑΝΟΜ και κερατάς και δαρμένος. Αλλά ελπίζω να μην τιμωρηθεί η ομάδα για ένα γεγονός που δε φταίει...».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News