Ειδήσεις

Κλείνει τη Δευτέρα μεγάλο τμήμα της οδού Μπαντουβά

Από τις 16 Νοεμβρίου έως και τις 23 του μήνα θα εκτελούνται απαραίτητες εργασίες σε κεντρικές αρτηρίες της περιοχής των Πατελών, κάτι που αναγκαστικά θα επιφέρει αλλαγές στην κυκλοφορία και τη στάθμευση των οχημάτων.

Για το λόγο αυτό το Τμήμα Κυκλοφορίας και Συγκοινωνιών του Δήμου Ηρακλείου παρέχει σχετική ενημέρωση στους δημότες της πόλης, ούτως ώστε και το έργο να εξυπηρετηθεί απρόσκοπτα αλλά και εκείνοι να μην ταλαιπωρηθούν χρησιμοποιώντας τους συγκεκριμένους δρόμους.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, «τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015 θα εκτελεστούν εργασίες στα πλαίσια του έργου "Διαμόρφωση τμημάτων οδών Μπαντουβά και Ιερωνυμάκη", βάσει της απόφασης 281/2015 του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, θα μείνει κλειστή η ο οδός Μπαντουβά από τη διασταύρωση με την οδό Ιερωνυμάκη μέχρι την οδό Δράμας.

Οι εργασίες θα διαρκέσουν μέχρι και τις 23 Δεκεμβρίου 2015».

Οι αρμόδιοι του Τμήματος Κυκλοφορίας και Συγκοινωνιών του Δήμου Ηρακλείου με ανακοίνωσή τους παρακαλούν «τους οδηγούς να συμβουλεύονται τις σημάνσεις που καθοριζόσουν τις πορείες των οχημάτων, να οδηγούν προσεκτικά και να μη σταθμεύουν τα οχήματά τους στα συγκεκριμένα σημεία που θα γίνεται η διαγράμμιση, για την εξυπηρέτηση του έργου και της κυκλοφορίας.

Ο Δήμος Ηρακλείου ζητά την κατανόηση των δημοτών, λόγω της αναγκαιότητας των παραπάνω εργασιών».

Σχόλια