default-image

Ο Κορόλεφ φεύγει ο Μπάμπα έρχεται;

Μπάσκετ
Ο Κορόλεφ φεύγει ο Μπάμπα έρχεται;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αλλαγές στο ρόστερ του Ρεθύμνου συνεχίζονται με σκοπό να βρεθεί η κατάλληλη χημεία και η ομάδα να ανακάμψει μετά το κακό ξεκίνημα στην Α1 του μπάσκετ.

Ήδη αναζητείται ο αντικαταστάτης του Γιάροσλαβ Κορόλεφ. Ο Μπάμπα Φολ κερδίζει στη σχετική κούρσα τον Ρέιμοντ Σάικς, λόγω των πολλών εμποδίων που παρατηρούνται στην περίπτωση του δεύτερου.

Ο Γιάροσλαβ Κορόλεφ δεν έχει ικανοποιήσει με την απόδοσή του κι έτσι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Ήδη γίνεται έρευνα για την ανεύρεση του αντικαταστάτη του με τους Ρέιμοντ Σάικς και Μπάμπα Φολ να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας.

Ο ύψους 2μ16 φόργουορντ/σέντερ Μπάμπα Φολ έχει σημαντική εμπειρία από τα ευρωπαϊκά παρκέ αφού έχει αγωνιστική σε Ισραήλ (Χαπόελ Αφούλα, Γκαλίλ Γκιλμπόα, Χαπόελ Λεβ Χασαρόν), Εσθονία (Κάλεβ Ταλίν) και Λετονία (Ρίγα), πριν μετακομίσει το καλοκαίρι στο Κόσοβο. Εκεί όπου είχε 9.3 πόντους και 8.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στις τρεις αναμετρήσεις που πρόλαβε να αγωνιστεί. Στην Κρήτη περιμένουν την ελευθέρας του από την Πρίστινα και την ομοσπονδία της χώρας, για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή και να "ψηλώσουν" κοντά στο καλάθι.

Όπως αναφέραμε παραπάνω, η περίπτωση του Ρέιμοντ Σάικς έχασε σημαντικό έδαφος τις τελευταίες ώρες λόγω... συνθηκών. Κι αυτό γιατί υπήρχαν δύο σοβαρά προβλήματα, που υποχρέωναν το Ρέθυμνο να κάνει πίσω στην απόκτησή του. Η πρώτη αφορά το γεγονός πως τραυματίστηκε στο τελευταίο του παιχνίδι με την Μπρεμερχάβεν, όπερ και σημαίνει πως δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει άμεσα την ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου.

Η δεύτερη σχετίζεται με την... Καβάλα καθώς ο 29χρονος παίκτης υπέγραψε με τους "Αργοναύτες" πέντε ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, πλην όμως δεν... τίμησε την υπογραφή του, αποφασίζοντας να αποχωρήσει άνευ λόγου και αιτίας για να αγωνιστεί στην Μπρεμερχάβεν -που του προσέφερε πάντως αρκετά καλύτερους οικονομικούς όρους. Στην Καβάλα πάντως δεν άφησαν έτσι την υπόθεση, αφού προσέφυγαν στη FIBA για να διεκδικήσουν το δίκιο τους. Με την απόφαση να εκκρεμεί. Έτσι, ήταν αδύνατο να έρθει στη χώρα μας και να υπογράψει στο Ρέθυμνο, αφού ανά πάσα ώρα και στιγμή, οι νεοφώτιστοι θα μπορούσαν να εμφανίσουν το δικό τους συμβόλαιο με τον απόφοιτο του Clemson και να δημιουργήσουν μπελάδες (και) στην ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News