Ειδήσεις

Σεμινάριο για τα μυστικά των πωλήσεων στις γιορτές

Κερδίστε την αγορά των εορτών με μικρά μυστικά Marketing. Ένα νέο σεμινάριο έρχεται πριν την εορταστική περίοδο να μας μάθει όλα τα μυστικά μεγιστοποίησης πωλήσεων σε μια περίοδο που η αγοραστική κίνηση είναι στο ζενίθ της. Το σεμινάριο προσφέρεται από το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, με έναρξη στις 18 Νοεμβρίου.

Στόχος του εν λόγω σεμιναρίου είναι να αποκτήσουμε γνώση της αγοραστικής δύναμης των πελατών μας, να διακρίνουμε τα σημεία πρόσκρουσης και να αναχαιτίσουμε τον ανταγωνισμό μας, και φυσικά να ενθαρρύνουμε και να αυξήσουμε τις καθημερινές μας πωλήσεις.

Απευθύνεται κυρίως σε επιχειρηματίες στον τομέα του λιανεμπορίου για προϊόντα και υπηρεσίες με γνωστικό πεδίο την αγορά του λιανεμπορίου σε εορταστική περίοδο (Χριστούγεννα 2015).

Ενδεικτικές ενότητες:

Α. Εσωτερικό περιβάλλον σημείου πώλησης - Διαμόρφωση

• Σχεδιασμός επικοινωνιακής στρατηγικής

• Εκπαίδευση προσωπικού με βάση την εορταστική περίοδο

• Σχεδιασμός ραφιών-προϊόντων με βάση την εορταστική περίοδο

• Σχεδιασμός περιβάλλοντος-ατμόσφαιρας επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών (indoor - atmosphere)

Β. Εξωτερικό περιβάλλον σημείου πώλησης

• Ευκαιρίες επικοινωνιακού marketing σε σημεία πώλησης (αξιοποίηση πλεονεκτημάτων εξωτερικού χώρου με βάση το εορταστικό Marketing)

• Φιλοξενία - Καλωσόρισμα

• Προωθητικές ενέργειες (events)

• Στολισμός - βιτρίνες - φωτισμός - νομικά θέματα

Διάρκεια σεμιναρίου: Δευτέρα, Τετάρτη, 18/11 έως 02/12 και ώρες 17:00-21:15, σύνολο 20 ώρες. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, ενώ στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Το κόστος του προγράμματος είναι 110 ευρώ.

Πληροφορίες και αιτήσεις: Στο ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Κορωναίου 9, Τ.Κ. 71.202, Ηράκλειο Κρήτης, Βενιχάκη Μαίρη, τηλ. κέντρο: 2810/302.730, φαξ: 2810/227.189, e-mail: info@katartisi.gr, venihaki@katartisi.gr, web: www.katartisi.gr, link:http://www.katartisi.gr/seminars/seminars/283-xristougeniatiko-marketing, fb: www.facebook.com/KekTechnikesScholes.

Σχόλια