default-image

Στο "κόκκινο" το Νοσοκομείο του Αγ. Νικολάου

Κρήτη
Στο "κόκκινο" το Νοσοκομείο του Αγ. Νικολάου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο προσκήνιο και πάλι το νοσοκομείο του Αγ. Νικολάου, αυτή τη φορά λόγω της συγχώνευσης δύο κλινικών που έγινε πριν από δύο μήνες περίπου. Η ορθοπεδική κλινική συγχωνεύτηκε με τη χειρουργική κλινική. «Ήταν λύση ανάγκης, αλλά δεν πάει άλλο», τονίζουν οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο του Αγ. Νικολάου, που εξηγούν ότι πολλές φορές ασθενείς αναγκάζονται να μένουν στους διαδρόμους.

Η διοίκηση απαντά ότι ήταν αναγκαιότητα της συγκεκριμένης χρονικής στιγμής και δεν πρόκειται για μόνιμη απόφαση, ενώ όπως εξηγεί ο διοικητής του νοσοκομείου μέσα στο Νοέμβριο το πρόβλημα θα λυθεί.

Την ίδια ώρα, για απλήρωτα δεδουλευμένα κάνει λόγο ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου του Αγ. Νικολάου, με τον πρόεδρο να τονίζει ότι κάθε μήνα δίνονται 10% περίπου λιγότερα χρήματα κατά μέσο όρο σε εφημερίες, νυχτερινά και αργίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση εργαζομένου που για τρία σαββατοκύριακα που εργάστηκε μέσα στο μήνα Σεπτέμβριο πληρώθηκε 29 ευρώ, όπως μαρτυρά ο ίδιος.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_5umago0i/

Φωτεινή Μαυροματάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News