default-image

Πρόστιμο στον ΟΦΗ και Δ.Σ. παρουσία Γκουλή

Αθλητισμός
Πρόστιμο στον ΟΦΗ και Δ.Σ. παρουσία Γκουλή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόστιμο 2.875 ευρώ επέβαλλε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ στον ΟΦΗ, για το εντός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, λόγω των πυρσών που άναψαν στις κερκίδες.

Η διοικούσα επιτροπή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή, όπου απο τη σημερινή διοίκηση του ΟΦΗ, γίνεται το παν, ώστε η ομάδα να είναι συνεπής σε όλες τις υποχρεώσεις της, τέτοια περιστατικά δημιουργούν εμπόδια και δεν διευκολύνουν την γενική προσπάθεια της ομάδας. Η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ, απευθυνόμενη στους οπαδούς της ομάδας, επισημαίνει την σημασία, ο σύλλογος αυτήν την εποχή, να μην αιμορραγεί με πρόστιμα, αλλά τα χρήματα που διατίθενται, να είναι προς όφελος της ομάδας. Και ζητάει τέτοιες συμπεριφορές, να μην επαναληφθούν, γιατί δημιουργούν προβλήματα. Η άψογη συμπεριφορά της πλειοψηφίας του κόσμους, είναι και αυτή που πράγματι ταιριάζει με το προφίλ που θέλουμε να έχει η ομάδα μας».

Σήμερα το μεσημέρι έγινε συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής, όπου το παρών έδωσε και ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Γκουλής για μια γενική ενημέρωση αγωνιστικού ενδιαφέροντος.

«Είμαστε αφοσιωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι. Και δεν χρειάζονται πολλά λόγια, παρά μόνο δουλειά. Το κλίμα είναι καλό στα αποδυτήρια και υπάρχει μια θετική κατάσταση στην ομάδα. Βήμα-βήμα θα πετύχουμε τους στόχους. Κοιτάμε το τι κάνουμε εμείς και όχι οι άλλοι. Βλέπουμε παιχνίδι, με παιχνίδι και προχωράμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο έμπειρος τεχνικός.

Από τα μέλη της διοίκησης, εκφράστηκε η ικανοποίηση για την εικόνα της ομάδας, η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Νίκου Γκουλή, αλλά και η πεποίθηση ότι ο ΟΦΗ θα πετύχει το στόχο που έχει θέσει.

Πρόθεση της διοίκησης του ΟΦΗ, είναι σχεδόν σε κάθε συνεδρίαση, εφ' όσον το επιτρέπουν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, να βρίσκεται ο Νίκος Γκουλής και να γίνει μια απευθείας ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News