Ειδήσεις

Το 1ο Δημοτικό Αρχανών υποδέχτηκε τον Nίκο Κακλαμανάκη

Οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αρχανών, στο πλαίσιο του προγράμματος "Κοινωνικό Σχολείο" που καθιέρωσε το υπουργείο Παιδείας, υποδέχτηκαν σήμερα το χρυσό Ολυμπιονίκη Νίκο Κακλαμανάκη.

Η πρόσκληση του Ολυμπιονίκη εντάσσεται στην εκπαιδευτική δράση "Teachers4Eurpoe", η οποία υλοποιείται από τους μαθητές της Στ' τάξης με την υποστήριξη της εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής κ. Αναστασίας Μανάφη.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης, φέροντας τα διαπιστευτήρια του Ελληνισμού, ανέδειξε τη σημασία της προσπάθειας, ως την ασφαλέστερη οδό για την επίτευξη των στόχων μας, και στάθηκε με έμφαση στο γεγονός ότι η αποτυχία είναι αφορμή για προβληματισμό και συνέχιση παρά άφεση και εγκατάλειψη του όποιου αγώνα μας.

Οι μαθητές του σχολείου άκουσαν με προσήλωση το παράδειγμα ζωής του Νίκου Κακλαμανάκη, υπέβαλαν ερωτήσεις και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την πίστη ότι η εμμονή μας στα οράματα και τις προσδοκίες μας είναι αυτή που εξασφαλίζει θετικά αποτελέσματα.

Ο προσκεκλημένος του Δημοτικού Αρχανών τιμήθηκε από το σχολείο και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την εν γένει προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό-πολιτισμό και στο κοινωνικό σύνολο.

Σχόλια