Ειδήσεις

Επιμορφωτικό πρόγραμμα για τη Μινωική Κρήτη

Ένα ενδιαφέρον ταχύρρυθμο πρόγραμμα, που υλοποιείται από αρχαιολόγους, αρχιτέκτονες και ιστορικούς με εξειδικευμένες γνώσεις για τη Μινωική Κρήτη, προσφέρει το εξειδικευμένο σε προγράμματα επιμόρφωσης ενηλίκων στον τομέα του πολιτισμού Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 1 "Ακαδημία Λόγου & Τέχνης".

Τίτλος του προγράμματος, που υλοποιείται με τη διαδικασία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και είναι διάρκειας 10 ωρών, είναι "Η Κνωσός και το νέο Μουσείο Ηρακλείου".

Στόχο είναι η παροχή γνώσεων για έναν από τους σπουδαιότερους επισκέψιμους αρχαιολογικούς χώρους στην Ελλάδα και σημαντικότατο μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, την Κνωσό. Το πρόγραμμα παρουσιάζει τις σημαντικότερες πτυχές του Μινωικού πολιτισμού μέσα από την περιήγηση στο δαιδαλώδες ανάκτορο της Κνωσού και τις αίθουσες του νέου αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου.

Απευθύνεται σε ξεναγούς, σε εκπαιδευτικούς, σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του πολιτιστικού και συνεδριακού τουρισμού, σε τουριστικούς πράκτορες, σε ξενοδοχοϋπαλλήλους, σε ιστορικούς, αλλά και σε όλους όσους ενδιαφέρονται για τoν τοπικό πολιτισμό.

Στους συμμετέχοντες παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης και δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό.

Πληροφορίες: Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 1 "Ακαδημία Λόγου & Τέχνης", Κωνσταντά 129 & Βενιζέλου, 38333, Βόλος (τηλ.: 2421102124, ώρες επικοινωνίας: 18:00 -20:00).

Ιστοσελίδα: http://www.akadimia-volos.gr/lessons

Email: info@akadimia-volos.gr

Σχόλια