Ειδήσεις

Διακινούσαν ηρωίνη στο Ηράκλειο

Με περισσότερα από 370 γραμμάρια ηρωίνης και το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ συνελήφθησαν δύο ντόπιοι, οι οποίοι κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, στο Ηράκλειο. Πρόκειται για έναν 66χρονο και έναν 37χρονο, οι οποίοι συνελήφθησαν το πρωί του Σαββάτου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, καθώς και της κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, το πρωί του Σαββάτου οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε ο 66χρονος, κατά το χρόνο που αποβιβάστηκε από υπεραστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κρήτης, σε περιοχή του Ηρακλείου, και στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε ΙΧΕ αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 37χρονος, που περίμενε τον 66χρονο στο συγκεκριμένο σημείο.

Οι συλληφθέντες αποχώρησαν και κατευθύνθηκαν σε περιοχή του Ηρακλείου, όπου στη συνέχεια ακινητοποιήθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ο δε 66χρονος πεζός, όταν είχε αποβιβαστεί από το εν λόγω όχημα, και ο 37χρονος οδηγώντας το ΙΧΕ αυτοκίνητο. Επιπλέον κατασχέθηκε το ΙΧΕ αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Μαρία Αντωνογιαννάκη

Σχόλια