default-image

Κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για τον Προστάτη της Π.Α.

Ελλάδα
Κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για τον Προστάτη της Π.Α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων Αεροπόρων, στην αεροπορική βάση της Δεκέλειας, στο Τατόι και την επίσημη δοξολογία, κορυφώθηκαν οι 4ήμερες εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Στον χαιρετισμό του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, αφού εξήρε την προσφορά της Πολεμικής Αεροπορίας προς την πατρίδα, επανέλαβε ότι έχουν ξεκινήσει «όλες τις διαδικασίες για να αποκαταστήσουμε αυτή την τεράστια αδικία, δηλαδή τη μη απονομή τιμής σε εκείνους που έπεσαν υπέρ της πίστεως και της πατρίδος, για τους οποίους μέχρι σήμερα δεν είχε γίνει από την Πολιτεία αυτό που έπρεπε και αρμόζει».

Παράλληλα, επισήμανε ότι «με τον κ. Βίτσα, τον αναπληρωτή υπουργό που έχει αναλάβει κατ' αποκλειστικότητα και το θέμα της αμυντικής μας βιομηχανίας, δίνουμε μια πολύ μεγάλη μάχη, ώστε μαζί με τους Αρχηγούς των Επιτελείων να μπορέσουμε να αναγεννήσουμε την αμυντική μας βιομηχανία, γεγονός που θα δώσει τη δυνατότητα τα μέσα τα οποία υπάρχουν, τα ιπτάμενα μέσα, να τεθούν σε πλήρη διαθεσιμότητα».

Καταλήγοντας, διαβεβαίωσε ότι «το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ανεξαρτήτως πολιτικών - και θέλω να ευχαριστήσω και τον κ. Μπούρα και τους συναδέλφους που παρευρίσκονται εδώ από τα κόμματα της αντιπολίτευσης - θα μείνει έξω από οποιαδήποτε πολιτική αντιπαράθεση».

Το σποτ της ΠΑ για την εορτή του Προστάτη της

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News