Ειδήσεις

Φαγητό στα δέντρα και στο Ρέθυμνο

Μετακομίζει και στο Ρέθυμνο Εκστρατεία "Καθαρό Φαγητό στα Δέντρα για αυτούς που το έχουν ανάγκη!". Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που είχε ξεκινήσει από το Ηράκλειο και είχε μικρή αλλά ουσιαστική ανταπόκριση και πλέον την υιοθετούν και οι Ρεθυμνιώτες.

Σχετική είναι η παρακάτω ανακοίνωση:

«To www.gelamou.gr με την έγκριση και τις ευχές του Δήμου Ρεθύμνου και του Τμήματος Πρασίνου, δίνουμε ραντεβού στο Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου

Στα κλαδιά των Δέντρων του Δημοτικού Κήπου θα κρεμάσουμε καθαρό φαγητό για τους συμπολίτες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Θέλοντας να δώσουμε συνέχεια στην κίνηση που σημειώθηκε στο Ηράκλειο σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στο αφήνουμε καθαρό φαγητό στα δένδρα για τους συμπολίτες μας στο Ρέθυμνο.

Ας κρατήσουμε όλοι μαζί μια φέτα ψωμί κι ένα ζεστό φαγητό

Σάββατο, 28 Νοεμβρίου στις 11:00 π.μ.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες και από το facebook

"Gelamou.gr: Καθαρό φαγητό στα δέντρα για τους συμπολίτες μας"

https://www.facebook.com/events/1651695875100703/

Η κατάσταση εκεί έξω σίγουρα γίνεται βασανιστική και ανυπόφορη. Πλέον δίπλα μας, μπροστά μας... υπάρχουν άνθρωποι που τριγυρίζουν γυρεύοντας μια μπουκιά καθαρό φαΐ.

Μια συνηθισμένη καθημερινότητα αλλά απάνθρωπη και άχαρη

Οι άνθρωποι που γυρεύουν ένα κομμάτι ψωμί για τα παιδιά τους στο Ρέθυμνο κινούνται γύρω από τον Δημοτικό Κήπο καθώς εκεί βρίσκονται και τα περισσότερα καταστήματα με φαγώσιμα.

Λίγο πριν μεσημεριάσει συνεννοούνται με τους ανθρώπους στους φούρνους για τα ψωμιά που έμειναν στα ράφια και τα παίρνουν στην οικογένεια τους.

Το φαί μπορεί να περάσει και μέρα που ίσως να μην καταφέρουν να το εξασφαλίσουν... Εκείνη την ημέρα η οικογένεια όλη μένει νηστική!

Όλοι μαγειρεύουμε στα σπίτια μας και ένα πιάτο φαγητό που περισσεύει μπορούμε να το προσφέρουμε.

Συνεργαζόμαστε Τώρα Όλοι ενάντια στην Πείνα

Και στο Ρεθυμνο...

Και αυτό - όσο κι αν μας εκπλήσσει - συμβαίνει πλέον και στο Ρέθυμνο

Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας

698 6757582 ή spiridakisp@gmail.com"

Σχόλια