default-image

Δοκιμασία στη Ριζούπολη για Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Δοκιμασία στη Ριζούπολη για Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Ριζούπολη όπου και θα δοκιμαστεί απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης αγωνίζεται σήμερα στις 15:00 ο Εργοτέλης, σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί από το OTE SPORT2.  Και φυσικά από μόνο του το γεγονός πως ο Απόλλωνας δεν έχει κάνει την πορεία που προσδοκούσαν στην ομάδα κάνει τον αντίπαλο πιο επικίνδυνο.

Η παρουσία επίσης νέου προπονητή (Τεννές) αναμένεται να βελτιώσει τους Απολλωνιστές και αυτό θα γινόταν με οποιοδήποτε πρόσωπο αφού πάντα οι παίκτες θέλουν κάτι να δείξουν και να αποδείξουν. Στον Εργοτέλη όμως υπάρχει ο Σταύρος Λαμπράκης που έχει δώσει ήδη διαπιστευτήρια και αποδείξεις. Ο Λαμπράκης λοιπόν πιστεύει στους παίκτες του και αυτό που θέλει απ' αυτούς είναι να πάνε στο ματς με τον Απόλλωνα και να παίξουν για το "διπλό". Να μη φοβηθούν και να συνεχίσουν ανάλογα με τα τελευταία δυο ματς στο Παγκρήτιο και το δευτερο μέρος της Ζακύνθου για το Κύπελλο. Πλάνα δεν αλλάζει σε μεγάλο βαθμό και τη νοοτροπία του την εξηγήσαμε.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου και την αποστολή που βρίσκεται στην Αθήνα αποτελούν οι: Αθανασίου, Δερμιτζάκη, Ρέντζα, Μπουρσέλη, Κυριακόπουλο, Ίνιατς, Αυγενικού, Γιαλούση, Στεβάνοβιτς, Μάνο, Γρομητσάρη, Φουκαράκη, Πίτσο, Ντος Σάντος, Παμλίδη, Καλέ, Λεονάρντο και Γ. Καμαρά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News