default-image

Σαχινίδης: "Μετράει μόνο η νίκη"

Αθλητισμός
Σαχινίδης: "Μετράει μόνο η νίκη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Βασίλης Σαχινίδης αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στην αυριανή αναμέτρηση του ΟΦΗ με την Επισκοπή, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, με τον ίδιο να τονίζει ότι κάθε μέρα νιώθει όλο και καλύτερα.

Για το παιχνίδι με τους Ρεθυμνιώτες, υπογράμμισε ότι για την ομάδα του Ηρακλείου δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη: «Πρέπει να κερδίσουμε. Δεν το συζητάμε αυτό. Χρειαζόμαστε βαθμούς να ανέβουμε βαθμολογικά και ψυχολογικά. Παίζουμε στο γήπεδο μας και μπροστά στον κόσμο μας και πιστεύω ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να πάρουμε τους τρείς βαθμούς και να προχωρήσουμε».

Σύμφωνα με τον έμπειρο επιθετικό, βασικό ζητούμενό είναι η αποτελεσματικότητα στην αντίπαλη περιοχή: «Δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και δεν πήραμε τη νίκη. Στο παιχνίδι με την Επισκοπή πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και πιστεύω ότι θα είμαστε, για να πάρουμε τους τρείς βαθμούς. Τώρα έχουμε κάποια συνεχόμενα παιχνίδια στην Κρήτη, τα οποία πρέπει να κερδίσουμε για να ανέβουμε στην βαθμολογία. Δεν πρέπει να κοιτάζουμε τι κάνουν οι άλλοι, παρά μόνο τι κάνουμε εμείς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News