Ειδήσεις

Προχωράει η κατασκευή δημοτικού πάρκινγκ στη Δαμάστα

Στο έργο κατασκευής του νέου κεντρικού χώρου στάθμευσης πλησίον του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στη Δαμάστα βρέθηκε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, έργο που περιλαμβάνει τη γενικότερη διαμόρφωση της έκτασης, την κατασκευή των απαραίτητων τοιχίων στήριξης, καθώς και τσιμεντόστρωση του χώρου.

Πρόκειται για μια ακόμα στοχευμένη παρέμβαση της δημοτικής Αρχής, με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων και των επισκεπτών της Δαμάστας, ένα έργο αναγκαίο για να καλυφτούν οι αυξημένες ανάγκες του οικισμού.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Κώστας Μαμουλάκης, «η πανέμορφη Δαμάστα αποτελεί όλο το χρόνο πόλο έλξης για τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες του Μαλεβιζίου, τόσο για το μοναδικό φυσικό της τοπίο και τη γραφικότητα όλου του οικισμού, όσο και για τη γνωστή φιλοξενία των κατοίκων της. Με την παρέμβασή αυτή, η οποία πραγματοποιείται από πόρους του Δήμου μας, επιθυμούμε να δώσουμε λύση στο πρόβλημα στάθμευσης που αντιμετώπιζαν όλοι όσοι επέλεγαν τον οικισμό για την εκδρομή τους, αλλά και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των ίδιων των κατοίκων.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ ιδιαίτερα τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστα Τριγώνη, τον αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο, τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κώστα Μαυράκη και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, καθώς και τα στελέχη των δημοτικών μας υπηρεσιών για το αποτέλεσμα που και σε αυτό το έργο κατάφεραν».

Το δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη συνόδευαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου Κώστας Τριγώνης, ο αντιδήμαρχος Άρης Σαλούστρος, ο πρόεδρος του οικισμού Κώστας Μαυράκης και ο τοπικός σύμβουλος Μανώλης Κουντούρης.

Σχόλια