default-image

Αναβολή της δίκης για το φονικό στον Προφήτη Ηλία

Κρήτη
Αναβολή της δίκης για το φονικό στον Προφήτη Ηλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 18 Νοεμβρίου θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης δολοφονίας του Πρίαμου Ξυδάκη, με τον τότε ανήλικο γιο της οικογένειας Κοκολογιάννη να κάθεται στο εδώλιο.

Η δίκη, που ξεκίνησε σήμερα το πρωί, διεκόπη καθώς απουσίαζαν τόσο ο εκ των βασικών μαρτύρων, ο πατέρας του θύματος, όσο και ένας συνήγορος της πολιτικής αγωγής.

Οι αστυνομικές δυνάμεις, που είχαν σήμερα κινητοποιηθεί για να αποφευχθεί επανάληψη των έκτροπων που είχαν σημειωθεί κατά τη διάρκεια της δίκης του πατέρα του ανήλικου (ο οποίος έχει ήδη καταδικαστεί), θα χρειαστεί να τεθούν ξανά σε πλήρη ετοιμότητα σε δύο περίπου βδομάδες από σήμερα, όταν επαναληφθεί η δίκη. Υπενθυμίζεται ότι, κατά την πρώτη αυτή δίκη, είχαν σημειωθεί διαπληκτισμοί των συγγενών του κατηγορούμενου και του θύματος και, παρά τις προσπάθειες της Αστυνομίας, είχε πέσει και κάμποσο... ξύλο.

Όπως είναι γνωστό, ο τότε ανήλικος δράστης κατηγορείται για συμμετοχή στη δολοφονία του Γιάννη Ξυδάκη στον Προφήτη Ηλία, σε ένα αιματηρό επεισόδιο που δημιούργησε αίσθηση σε ολόκληρη την Ελλάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News