default-image

"Ασεβούν όσοι κατεβάζουν φωτογραφίες του Ανδρέα"

Κρήτη
"Ασεβούν όσοι κατεβάζουν φωτογραφίες του Ανδρέα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ασέβεια» προς το πρόσωπο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου, του ανθρώπου που εμπνεύστηκε και ίδρυσε τα ΚΑΠΗ στην Ελλάδα, δείχνουν εκείνοι που κατεβάζουν τις φωτογραφίες του από τους χώρους των Κέντρων.

Το παραπάνω καταγγέλλει με γραπτή του δήλωση το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου Ανδρέας Τσιλογιάννης, ο οποίος επιτίθεται στη δημοτική Αρχή Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην αρμόδια αντιδήμαρχο για τέτοιου είδους περιστατικά.

«Δεν μπορείς να κατεβάζεις τις φωτογραφίες του Ανδρέα Γ. Παπανδρέου από οποιοδήποτε ΚΑΠΗ της χώρας, του ανθρώπου που εμπνεύστηκε και ίδρυσε τα ΚΑΠΗ, που έδωσε πνοή μεταξύ άλλων και στην τρίτη ηλικία», σημειώνει στη δήλωσή του ο κ. Τσιλογιάννης.

«Συνυπογράφω τη διαμαρτυρία και την απόγνωση των Ηρακλειωτών συμπολιτών μας, οι οποίοι αρνούνται να μπουν στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Πόρου Ηρακλείου αν προηγουμένως δεν επιστραφεί στη θέση της η φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου, εμπνευστή του θεσμού των ΚΑΠΗ», συνεχίζει, χαρακτηρίζοντας «ανιστόρητους» τους «κυρίους της δημοτικής Αρχής Ηρακλείου, με την κίνηση-εντολή της αντιδημάρχου κ. Αθηνάς Σπανάκη-Κοχιαδάκη να κατεβούν οι φωτογραφίες του Ανδρέα Παπανδρέου από τα ΚΑΠΗ του Ηρακλείου».

Καταλήγοντας ο κ. Τσιλογιάννης αναφέρει πως «ως δημοτική Αρχή δείχνετε ασέβεια όχι στον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά στον εμπνευστή του θεσμού των ΚΑΠΗ στην Ελλάδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News