default-image

Οικονομίες μιας ζωής έκαναν "φτερά"

Κρήτη
Οικονομίες μιας ζωής έκαναν "φτερά"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν πίστευαν στα μάτια τους ένας 64χρονος και η σύζυγός του στην Επισκοπή Ηρακλείου όταν ανακάλυψαν ότι οι οικονομίες μιας ζωής είχαν κάνει "φτερά" από το πατάρι του σπιτιού τους.

Ο 64χρονος άνδρας είχε βγάλει εδώ και σχεδόν δύο χρόνια από την τράπεζα το ποσό των 50.000 ευρώ, τα οποία είχε κρύψει επιμελώς στο σπίτι θεωρώντας ότι έτσι θα ήταν ασφαλή, όμως άγνωστοι, αφού κατάφεραν να εισβάλουν στο χώρο δίχως να γίνουν αντιληπτοί, απέσπασαν τα χρήματα πριν γίνουν καπνός…

Μπαίνοντας στο σπίτι ο 64χρονος παρατήρησε ότι η πόρτα του παταριού ήταν μισάνοιχτη και πως εξείχε μία τσάντα. Το γεγονός αυτό κίνησε αμέσως τις υποψίες του και γι' αυτό κάλεσε εσπευσμένα την Αστυνομία.

Να σημειωθεί ότι ο 64χρονος το μεγαλύτερο διάστημα διαμένει σε άλλο σπίτι και στην Επισκοπή κατοικεί περιοδικά, ενώ στο ισόγειο μέρος διαμένει μόνιμα η κόρη του, η οποία όμως δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό.

Κάτοικοι της περιοχής, που βλέπουν τα κρούσματα παραβατικότητας να αυξάνονται τα τελευταία χρόνια, καλούν τις αρμόδιες Αρχές να δώσουν λύσεις.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_sagzjjkk/

Μάνος Τριγώνης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News