default-image

Συμμετέχει στις κινητοποιήσεις της 12ης Νοεμβρίου η ΟΕΒΕΝΗ

Κρήτη
Συμμετέχει στις κινητοποιήσεις της 12ης Νοεμβρίου η ΟΕΒΕΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκτακτη συνεδρίαση πραγματοποίησε τη Δευτέρα 2/11/2015 το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου ενόψει της κινητοποίησης που έχουν κηρύξει η ΓΣΕΒΕΕ, η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015.

Κατά τη διάρκειά της αποφασίστηκε η συμμετοχή στην πανελλαδική κινητοποίηση της 12ης Νοεμβρίου αντιδρώντας στα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης που αφορούν το φορολογικό και το ασφαλιστικό σύστημα.

Όπως αναφέρει η διοίκηση της ΟΕΒΕΝΗ στο κάλεσμά της, «με δεδομένο ότι τα μέτρα αυτά πλήττουν όχι μόνο τα εισοδήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αλλά το σύνολο των παραγωγικών τάξεων του τόπου καλούμε τους επαγγελματοβιοτέχνες & εμπόρους, τον περιφερειάρχη, τους περιφερειακούς συμβούλους, τους δημάρχους, τους δημοτικούς συμβούλους και τους κοινωνικούς φορείς όλων των βαθμίδων να συστρατευθούν και να στηρίξουν τον αγώνα μας».

Σύμφωνα με ενημέρωση, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση σε ό,τι αφορά τον τόπο και την ώρα πραγματοποίησης της κινητοποίησης.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε παρουσία προέδρων και εκπροσώπων των σωματείων-μελών. Παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Εμμανουήλ Αλιφιεράκης, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στυλιανός Βοργιάς, ο κ. Κων/νος Γιαννουλάκης εκπροσωπώντας το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου και ο ταμίας του Δικηγορικού Συλλόγου Εμμανουήλ Βοργιάς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News