default-image

Συνεδριάζει το ΤΕΕ Ανατολικής Κρήτης

Κρήτη
Συνεδριάζει το ΤΕΕ Ανατολικής Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε συνεδρίαση καλεί η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Ανατολικής Κρήτης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος τα μέλη της προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν τους μηχανικούς.

Η συνεδρίαση θα λάβει χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΤΕΕ/ΤΑΚ την Πέμπτη 5/11/2015 και ώρα 7 μ.μ., ενώ τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα παρακάτω:

1. Ανακοινώσεις - εκπροσωπήσεις (εισηγητής: Ι. Χαρωνίτης, πρόεδρος Δ.Ε.)

2. Επαναληπτική διακήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού παροχής υπηρεσιών για την επιλογή τεχν. συμβούλου για την "Κτηματογραφική-φωτογραμμετρική αποτύπωση της περιοχής Εσταυρωμένου του Δ. Μαλεβιζίου" του Ο.Λ.Η. Α.Ε. (εισηγητής: Χατζηβασίλης Χαρ. ΑΤΜ)

3. Νέο βαθμολόγιο (εισηγητής: Μιχ. Γολοβάνης, αντιπρόεδρος Δ.Ε.)

4. Αναθεώρηση της κυκλοφοριακής μελέτης της παλιάς πόλης Ηρακλείου στην περιοχή Αγίου Τίτου (εισηγητές: Κ. Μπάκιντας, μέλος Δ.Ε., Ι. Σχινάς, ΑΤΜ)

5. Ειδικό σχέδιο δράσης "Βιώσιμες πόλεις - Μαθιός Καρλαύτης" - Πρόταση της Μ.Ε. "Μεταφορών, συγκοινωνιακών έργων & κυκλοφοριακού σχεδιασμού" (εισηγητής: Ι. Σχινάς, ΑΤΜ, επιμελητής της Μ.Ε.)

6. Ασφαλιστικό των μηχανικών (εισηγητής: Ι. Χαρωνίτης, πρόεδρος Δ.Ε.)

7. Προκήρυξη για τη σύσταση Ομάδας Ερευνητικού Έργου με θέμα "Αναβάθμιση αξιόλογου Οικιστικού και Μνημειακού Αποθέματος του Δ. Ηρακλείου" (εισηγητής: Κ. Χαμηλοθώρης, μέλος Δ.Ε.).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News