default-image

Σπείρα ανηλίκων στο Ηράκλειο, στα χέρια της Αστυνομίας

Κρήτη
Σπείρα ανηλίκων στο Ηράκλειο, στα χέρια της Αστυνομίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπείρα... πιτσιρικάδων έπεσε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. στο Ηράκλειο, αφού συνελήφθησαν τέσσερις Έλληνες και ένας Αλβανός, έφηβοι, κατηγορούμενοι για κλοπή.

Οι συλλήψεις έγιναν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου.

Ειδικότερα, χθες το πρωί οι τρεις εκ των ανήλικων αφαίρεσαν από κατάστημα ιδιοκτησίας 44χρονου Ηρακλειώτη είδη ένδυσης, έγιναν όμως αντιληπτοί κατά την έξοδό τους και συνελήφθη ο ένας εξ αυτών από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα είδη, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη. Σε μεταγενέστερο χρόνο συνελήφθησαν και οι άλλοι δύο ανήλικοι.

Επιπλέον, διαπράχθηκε ακόμη μια κλοπή χθες (03.11.2015) το μεσημέρι, σε κατάστημα ιδιοκτησίας 44χρονου και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου δύο ανήλικοι οι οποίοι αφαίρεσαν από το εν λόγω κατάστημα διάφορα είδη ένδυσης.

Επίσης, συνελήφθησαν οι κηδεμόνες των παιδιών, δηλαδή τέσσερις Έλληνες (44χρονος, 47χρονος, 44χρονος και 43χρονος) και μία 39χρονη Αλβανίδα, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News