Ειδήσεις

Μαριάς: "Αύξηση κονδυλίων για την αντιμετώπιση της ανεργίας"

Αύξηση των πόρων για την αντιμετώπιση της ανεργίας στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που μαστίζονται από τα μνημόνια και κυρίως στην Ελλάδα ζήτησε με παρέμβασή του ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και επικεφαλής του πολιτικού κινήματος "Αντιμνημονιακοί Πολίτες", καθηγητής Νότης Μαριάς, μιλώντας στις 29/10/2015 στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο.

Ο ανεξάρτητος Έλληνας ευρωβουλευτής ανέφερε ότι η χώρα μας ήδη βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας με πρωτοφανή ποσοστά ανεργίας (25,6%) ενώ το ποσοστό ανεργίας των νέων ξεπερνά το 50%.  

«Για να μειωθεί η ανεργία», είπε ο Νότης Μαριάς, «πρέπει η Ευρωπαϊκή Ένωση να εγκαταλείψει τις πολιτικές λιτότητας και να αυξήσει τους πόρους για την αντιμετώπιση αυτής της μάστιγας».  

Τέλος, για μία ακόμη φορά ο Έλληνας ανεξάρτητος ευρωβουλευτής επανέλαβε ότι «για τις χώρες του υπερχρεωμένου ευρωπαϊκού Νότου και ειδικότερα για την Ελλάδα δε θα υπάρξουν επενδύσεις και ανάπτυξη εάν δε γίνει ρύθμιση οφειλών και αυτό μπορεί να επιτευχθεί με διαγραφή του επονείδιστου χρέους».

Δείτε το βίντεο με την ομιλία του Νότη Μαριά:

Σχόλια