default-image

Μήνυμα Κοντονή σε ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα

Ποδόσφαιρο
Μήνυμα Κοντονή σε ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θέση για την παραβίαση κανονισμών στα παιχνίδια του σαββατοκύριακου πήρε ο Σταύρος Κοντονής, κάνοντας λόγο για «φαινόμενα που προκαλούν την αντίδραση της φίλαθλης κοινής γνώμης».

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ξεκαθάρισε πως η Πολιτεία δεν μπορεί να αποδεχθεί τέτοιες καταστάσεις κι έστειλε μήνυμα προς ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα να... διορθώσουν άμεσα τα κακώς κείμενα!

Αναλυτικά η δήλωση Κοντονή

Με αφορμή το γεγονός ότι εσχάτως σε αγώνες ποδοσφαίρου παρατηρούνται επανειλημμένα φαινόμενα παραβίασης των κανονισμών διεξαγωγής αγώνων, γεγονός που ήδη προκαλεί την αντίδραση της φίλαθλης κοινής γνώμης, πρέπει να καταστεί σαφές ότι η πιστή τήρηση και η ορθή εφαρμογή των προβλεπόμενων πειθαρχικών ή άλλων μέτρων ανήκει στην αποκλειστική αρμοδιότητα των οικείων οργάνων του ποδοσφαίρου (διοργανώτριων αρχών, διαιτητών), τα οποία άλλωστε έχουν και την αποκλειστική ευθύνη σύνταξης των κανονισμών και της υλοποίησής τους. Κατά συνέπεια κάθε παράλειψη ή αδικαιολόγητη ανεκτικότητα εκ μέρους τους σε τέτοια φαινόμενα δεν μπορεί να γίνεται αποδεκτή.

Η Πολιτεία δηλώνει έτοιμη σε κάθε περίπτωση να συνδράμει τους φορείς του ποδοσφαίρου, ώστε θέματα που άπτονται του φιλάθλου πνεύματος, της πλήρους τήρησης των κανονισμών σε καθεστώς απόλυτης ισονομίας και κυρίως της ασφάλειας θεατών και αθλητών να παγιωθούν ως το κυρίαρχο πλαίσιο της ποδοσφαιρικής πραγματικότητας στη χώρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News