Ειδήσεις

Ομιλία και δωρεάν μετρήσεις σακχάρου στο ΚΕΚΟΙΦ-ΑΠΗ Τάλως

Σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου και με αφορμή το Εθνικό Πιλοτικό Πρόγραμμα Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας των Ηλικιωμένων Ατόμων "Ηπιόνη", το οποίο για το έτος 2015 έχει ως θέμα το σακχαρώδη διαβήτη, θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Κοινοτικής Φροντίδας-Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων Τάλως της 3ης Δημοτικής Κοινότητας, της Δ/νσης Κοινωνικής Ανάπτυξης Δήμου Ηρακλείου, ομιλία στο πλαίσιο πρόληψης και ενημέρωσης των δημοτών σε θέματα υγείας.

Θέμα της ομιλίας "Διατροφή & σακχαρώδης διαβήτης", από τον παθολόγο με εξειδίκευση στο σακχαρώδη διαβήτη, διδάκτορα Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Νίκο Κ. Κεφαλογιάννη.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4/11/2015 και ώρα 9 π.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Κέντρου (ισόγειο), στη Μάχης Κρήτης και Ηφαίστου.

Την ίδια ημέρα από τις 8 π.μ. έως τις 9 π.μ. θα γίνουν δωρεάν μετρήσεις σακχάρου στο αίμα στο ισόγειο του ΚΕ.ΚΟΙ.Φ.-Α.Π.Η Τάλως, μια χορηγία από το διαγνωστικό Κέντρο "Ασκληπιός Διάγνωσις" Ηρακλείου Κρήτης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Ιατρείο του Κέντρου, στο τηλέφωνο 2810 315453.

Σχόλια