Ειδήσεις

Νέοι ορίζοντες για 300 σπουδαστές της σχολής Kappa Studies

Με ελπίδες και όνειρα για το εργασιακό τους μέλλον, 300 σπουδαστές ανοίγουν τα φτερά τους στις σχολές τουριστικών σπουδών Kappa Studies του Ομίλου Καλαθάκη που εδώ και αρκετά χρόνια προσφέρει τα μέγιστα στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος σε όλη την Κρήτη.

Σπουδαστές θα αποκτήσουν τα θεωρητικά και πρακτικά εφόδια από καθηγητές που διαπρέπουν στο χώρο τους και στη μεγάλη οικογένεια του Θοδωρή Καλαθάκη ώστε να αποτελέσουν παράδειγμα στη βιομηχανία της Κρήτης, στον ευρύτερο τουριστικό και ξενοδοχειακό χώρο.

Ο Όμιλος Καλαθάκη αγκαλιάζει και φέτος τα νέα παιδιά, παρέχοντας τα απαραίτητα εφόδια αλλά και αξίες ώστε να… "πρωταγωνιστήσουν" στους κλάδους της Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής τέχνης, στη Διοίκηση ξενοδοχείων, στη Διεύθυνση υποδοχής καθώς και στον τομέα της Γαλακτοκομικής και τυροκομικής τέχνης.

Ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος τέλεσε τον αγιασμό, παρουσία του περιφερειάρχη Κρήτης, τοπικών Αρχών και φορέων και πλήθους κόσμου στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της σχολής στο ξενοδοχείο "Καμάρι" στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι.

Μηνύματα ζωής έστειλε στην ομιλία του ο Θοδωρής Καλαθάκης ο οποίος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, στη διάρκεια τελετής αγιασμού.

Στη σημαντική προσφορά του Ομίλου Καλαθάκη στον πολιτισμό αναφέρθηκε ο Σταύρος Αρναουτάκης.

Η οικογένεια Καλαθάκη ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη στο νέο εκπαιδευτικό έτος, δημιουργώντας νέους σύγχρονους χώρους και συγκεκριμένα δύο επιπλέον εργαστήρια, ανανεώνοντας ταυτόχρονα τον εξοπλισμό τους.

Από το επόμενο εκπαιδευτικό έτος θα λειτουργήσει τμήμα Μελισσοκομίας, όπως προανήγγειλε ο Θοδωρής Καλαθάκης. Προσπάθειες που θα έχουν και… συνέχεια, όπως αναφέρουν οι ειδικοί που δίνουν έμφαση στην ποιότητα και στον επαγγελματισμό!

Γεωργία Μακάκη

Σχόλια