default-image

Ποιοι σφυρίζουν ΠΑΟΚ και Αστέρα στο Europa League

Ποδόσφαιρο
Ποιοι σφυρίζουν ΠΑΟΚ και Αστέρα στο Europa League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας όχι και τόσο έμπειρος διαιτητής, ο Βορειοιρλανδός, Άρνολντ Χάντερ θα διευθύνει την κρίσιμη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ στη Ρωσία για την 4η αγωνιστική του Europa League.

Φέτος έχει οριστεί σε άλλους τρεις αγώνες της διοργάνωσης, αλλά μόνο σε έναν στη φάση των ομίλων, το Ντνίπρο-Λάτσιο (1-1).

Από το 2011 ορίζεται πρώτος διαιτητής και έχει βρεθεί άλλη μια φορά στο δρόμο ελληνικής ομάδας, αφού είχε επιλεγεί στον περσινό αγώνα Ατρόμητος-Σαράγεβο (1-3).

Στο παρελθόν έχει βρεθεί και στην Τούμπα, ως τέταρτος διαιτητής στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Κλαμπ Μπριζ (1-1) το 2010.

Μαζί με τον Χάντερ θα είναι οι συμπατριώτες του Στόρεϊ, Νίσον (βοηθοί), Κρανγκλ, Σμιθ (επιπρόσθετοι) και Μπελ (τέταρτος).

Από την άλλη ένας… πρωτάρης σε αγώνες ελληνικών ομάδων θα διευθύνει τον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τον ΑΠΟΕΛ την Πέμπτη, για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο λόγος για τον Αυστριακό Όλιβερ Ντράχτα. Ο 38χρονος ρέφερι, που από το 2010 είναι διεθνής, έχει διαιτητεύσει φέτος σε τρεις αγώνες της διοργάνωσης, Στρόμσγκοντσετ-Χάιντουκ 0-2 για τον τρίτο προκριματικό, Λεχ Πόζναν-Βιντεότον 3-0 για τα play offs και Καραμπάγκ-Άντερλεχτ 1-0 για τους ομίλους.

Επίσης «σφύριξε» και σε τρία ματς των προκριματικών του Euro 2016, Σλοβενία-Σαν Μαρίνο 6-0, Εσθονία-Λιθουανία 1-0 και Λουξεμβούργο-Σλοβακία 2-4.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News