default-image

Μοιράζουν τρόφιμα σε άπορα παιδιά στα κοινωνικά παντοπωλεία

Κρήτη
Μοιράζουν τρόφιμα σε άπορα παιδιά στα κοινωνικά παντοπωλεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης στηρίζει ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και σε συνεργασία με την εταιρεία NESTLE, διανέμει σήμερα Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 10.00, βρεφικές τροφές από τον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, (ΠΕ οδός Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 17), στο Ηράκλειο.

Στα κοινωνικά παντοπωλεία του δήμου συνέρρευσαν πλήθος οικογενειών που έχουν ανάγκη και μαστίζονται από την οικονομική κρίση και οι οποίες είναι εγγεγραμένες στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου.

Σημειώνεται επίσης ότι τα διαθέσιμα προς διανομή τρόφιμα εξαφανίστηκαν μέσα στην πρώτη ώρα, πράγμα που καταδεικνύει τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι οικογένειες.

Ειδικότερα, η Εταιρεία NESTLE πρόσφερε 52 κιβώτια, ποικίλων Βρεφικών και παιδικών Τροφών για βρέφη μέχρι έξι μηνών αλλά και παιδιά από έξι μηνών έως πέντε ετών τα οποία θα διατεθούν σύμφωνα με την ζήτηση των φορέων

Τα προϊόντα θα διατεθούν στους Δήμους Ηρακλείου, Χανίων, Αγίου, Νικολάου, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο ΠΕ Ρεθύμνου και Κοινωνικό Παντοπωλείο ΠΕ Ηρακλείου σύμφωνα με τις ανάγκες τους και αναλογικά με τον αριθμό των παιδιώνπου μας δήλωσαν ότι είχαν ανάγκη.

Αξίζει να υπογραμμίσουμε ότι στόχος αυτής της προσπάθειας είναι η άμεση βοήθεια άπορων οικογενειών που έχουν μικρά παιδιά και αδυνατούν να ανταποκριθούν στα απαραίτητα, σε μια εποχή κοινωνικοοικονομικής κρίσης που πλήττει την χώρα μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News