Ειδήσεις

Στα έργα ανάπλασης της πλατείας του Κρουσώνα ο Μαμουλάκης

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, βρέθηκε στην πλατεία του Κρουσώνα για να επιθεωρήσει τα έργα που πραγματοποιούνται για την ανάπλαση της πλατείας.

Πιο αναλυτικά: «Τις εργασίες ριζικής ανάπλασης της πλατείας του Κρουσώνα, προϋπολογισμού 1.225.000 ευρώ, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.

Με το συγκεκριμένο έργο, αξιοποιείται με τον ιδανικότερο τρόπο η κεντρική πλατεία του οικισμού, αναβαθμίζεται βιοκλιματικά και γίνεται πιο λειτουργική και φιλική προς τους κατοίκους και τους επισκέπτες. Στην πλατεία πραγματοποιούνται μεταξύ άλλων εργασίες σκυροδέματος, διαμόρφωσης πολλών επιπέδων, νέων δικτύων ομβρίων, τοποθέτησης κυβόλιθων και πλακών Ρεθύμνου, δημιουργίας νέου δικτύου φωτισμού και τοποθέτησης νέων φωτιστικών σωμάτων, σύγχρονου αστικού εξοπλισμού (παγκάκια, πέργκολες, κ.α.), νέας παιδικής χαράς, φυτεύσεις, κ.α.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ένα πολύ σημαντικό έργο για τον Κρουσώνα και την ευρύτερη περιοχή, προχωράει με γοργούς ρυθμούς. Μια ακόμα κεντρική πλατεία οικισμού του Δήμου μας αναπλάθεται, γίνεται λειτουργικότερη για να τη χαίρονται κάτοικοι και επισκέπτες, ενώ παράλληλα αναβαθμίζεται βιοκλιματικά. Και αυτό το έργο, έρχεται να ενισχύσει την προσπάθεια που καταβάλλουμε ως Δημοτική Αρχή για αύξηση της επισκεψιμότητας της ευρύτερης περιοχής, τόνωση των μικρών τοπικών οικονομιών, αλλά και για ανάδειξη όλων εκείνων των στοιχείων που κάνουν το Δήμο μας ιδανικό προορισμό για όλη την οικογένεια, χειμώνα - καλοκαίρι. Θα ήθελα για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη του Δήμου μας, αιρετά και υπηρεσιακά, για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν, καθώς και όλους όσους βοήθησαν στο να έχουμε αυτή την κατάληξη».

Τον Δήμαρχο Κ. Μαμουλάκη συνόδευαν οι Αντιδήμαρχοι Γ. Βαλτζάκης, Α. Σαλούστρος, Χ. Κουτσογιάννης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολεοδομίας Μ. Αντωνογιαννάκης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Παιδείας Μ. Παπαδομανωλάκης, ο Πρόεδρος του οικισμού Φ. Τρυπιδάκης, και η Προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας Ρ. Παπαδάκη.

Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» και το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (Ε.Γ.Τ.Α.Α.)».

Σχόλια