default-image

Κοσμοσυρροή για τα 9μηνα του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Κρήτη
Κοσμοσυρροή για τα 9μηνα του Βαγγέλη Γιακουμάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε χθες στα Ιωάννινα προκειμένου να παραστεί στο 9μηνο μνημόσυνο του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Συγγενείς και φίλοι του νεαρού, από την Κρήτη και την Αθήνα, αλλά και δεκάδες Γιαννιώτες, οι οποίοι για εβδομάδες ολόκληρες βίωσαν πέρυσι το χειμώνα από κοντά τη δραματική ιστορία του 20χρονου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, έδωσαν το «παρών» στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στον Κατσικά Ιωαννίνων, όπου τελέστηκε το μνημόσυνο.

Υπενθυμίζουμε ότι οι συγγενείς του Βαγγέλη επέλεξαν να γίνει το μνημόσυνο στα Ιωάννινα, ως ένδειξη ευχαριστίας στην τοπική κοινωνία, που στάθηκε στο πλάι της οικογένειας, τόσο κατά τη διάρκεια των ερευνών για τον εντοπισμό του άτυχου 20χρονου, όσο και μετά την εύρεση της σορού του. Ανάμεσα στο πλήθος των παρευρισκομένων, στον Κατσικά, βρέθηκαν χθες και οι γονείς του Βαγγέλη, Ανδρέας και Μαρία, και τα αδέρφια του, Ελένη και Πέτρος, οι οποίοι επισκέφθηκαν και το σημείο όπου είχε βρεθεί πέρυσι τον Μάρτιο το άψυχο σώμα του 20χρονου.

Στο μνημόσυνο παρευρέθηκε και ο αντιδήμαρχος του Δήμου Ιωαννιτών Παντελής Κολόκας. Ο κ. Κολόκας στο λόγο του εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του συνόλου της γιαννιώτικης κοινωνίας στο πένθος της οικογένειας Γιακουμάκη. «Ο Βαγγέλης έγινε και θα είναι για πάντα δικό μας παιδί», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κολόκας, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης σε όσους βρέθηκαν στο Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης.

Η σορός του Βαγγέλη είχε βρεθεί το πρωί της 15ης Μαρτίου του 2015 σε αγροτική περιοχή στον Κατσικά Ιωαννίνων, περίπου 800 μέτρα μακριά από τις εγκαταστάσεις της Γαλακτοκομικής Σχολής. Το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, σκορπώντας απέραντη θλίψη στους δικούς του, οι οποίοι μέχρι και την τελευταία στιγμή ήλπιζαν ότι το αγαπημένο τους πρόσωπο ήταν ζωντανό...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News