default-image

Οι Ιταλοί... αγαπούν την Κρήτη

Κρήτη
Οι Ιταλοί... αγαπούν την Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θαυμαστές της Κρήτης και της Κρητικής Παραδοσιακής Διατροφής δήλωσαν οι δέκα Ιταλοί δημοσιογράφοι με επικεφαλής την Federica Lippa, Ginacarlo Roversi, Giorgio Rinaldi, και την επ. Πρόξενο στη Μπολόνια Γωγώ Λαμπράκη που επισκέφθηκαν την Κρήτη καταγράφοντας την καθημερινή ζωή των κατοίκων της ενδοχώρας του νησιού που θα παρουσιαστεί με εκτενή ρεπορτάζ σε εφημερίδες και περιοδικά της Ιταλίας.

Τους Ιταλούς δημοσιογράφους και την επίτιμη πρόξενο Γωγώ Λαμπράκη είχε υποδεχθεί την προηγούμενη εβδομάδα στην Περιφέρεια η Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Θεανώ Βρέντζου Σκορδαλάκη.

Η επίσκεψη των δημοσιογράφων στην Κρήτη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης Press Tour με τίτλο ''Η Μαγεία της Κρήτης''που σκοπό είχε την προώθηση του πολιτισμού, του τουρισμού, του περιβάλλοντος, των παραδοσιακών προϊόντων της Κρήτης, της Κρητικής Διατροφής.  

Η επ. Πρόξενος ευχαρίστησε τους διοργανωτές του ταξιδιού την Federica Lippa δημοσιογράφο, METE D' ITALIA E DEL MONDO, την Maria Terranova  συνοδό και υπεύθυνη  της Aegean, για την άψογη διοργάνωση και υλοποίηση του προγράμματος, επίσης τους δημοσιογράφους των σημαντικών εφημερίδων και περιοδικών της Ιταλίας και  την κα. Ντι Στέφανο για την βοήθεια της  στην ξενάγηση στο νησί.

Για την ολοκλήρωση της επίσκεψης των Ιταλών δημοσιογράφων στο νησί μας η επίτιμη πρόξενος κα. Λαμπράκη ευχαρίστησε τη Περιφέρεια που στηρίζει πρωτοβουλίες και δράσεις που προβάλουν τη Κρήτη και μέσα από το συγκεκριμένο Press Tour ανοίγονται νέοι δρόμοι για σημαντικές μελλοντικές συνεργασίες. Από την πλευρά της η Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Θεανώ Βρέντζου, ευχαρίστησε το προξενείο και την επ. Πρόξενο κα. Λαμπράκη που με την συνεργασία της υλοποιήθηκε με επιτυχία  το Press Tour  «Η Μαγεία της Κρήτης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News