default-image

"Υιοθέτησαν" και ξαναφτιάχνουν το πάρκο

Κρήτη
"Υιοθέτησαν" και ξαναφτιάχνουν το πάρκο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οταν οι άνθρωποι παίρνουν πρωτοβουλίες, τότε μπορεί ο κόσμος γύρω μας να γίνει καλύτερος - αρχίζοντας από το περιβάλλον της πόλης στην οποία ζούμε.

Αφορμή για τα παραπάνω η παρέμβαση της εταρείας του Κώστα Μπαντουβά σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου, προκειμένου το πάρκο  στην τάφρο μπροστά από το Κομμένο Μπεντένι να ξαναγίνει ένας τόπος πρασίνου και αναψυχής και να μπορούν να το επισκέπτονται οι Ηρακλειώτες.

Ο Κώστας Μπαντουβάς, το προσωπικο και τα στελεχη της  Cretan Holidays-K.Badouvas A.E., στη μνήμη του γιου του Ζαχαρία (σύντομα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη μέρα που έφυγε από τη ζωή) "υιοθέτησαν" και πρόκειται να αναπλάσουν το πάρκο, οι παρεμβάσεις τους ξεκινούν σήμερα.  

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινωνικής τους δράσης και περιλαμβάνει καθαρισμό του χώρου, κλάδεμα και περιποίηση των δένδρων, ανάπλαση πρασίνου, και παρεμβάσεις τέτοιες ώστε το πάρκο να ξαναγίνει επισκέψιμο και να παραδοθεί στους Ηρακλειώτες ως ένας ασφαλής χώρος περιπατου και αναψυχής. Η παρέμβαση γίνεται σε συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου.

Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News