default-image

H K20 της ΑΕΚ συνέτριψε με 5-2 (εκτός) τον Παναθηναϊκό

Ποδόσφαιρο
H K20 της ΑΕΚ συνέτριψε με 5-2 (εκτός) τον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Με ηγέτη τον Ηλία Τσέλιο η Κ20 της ΑΕΚ επικράτησε με σκορ 5-2 της αντίστοιχης ομάδας του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της Σούπερ Λίγκας. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός πέτυχε τα τρία από τα πέντε γκολ της «Ένωσης», με την ομάδα του να είναι από την αρχή του αγώνα κυρίαρχη.

Συγκεκριμένα, ο «Δικέφαλος» προηγήθηκε στο 13’ με γκολ του Ανδρέα Βλαχομήτρου, στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Τσέλιος που έκανε χατ-τρικ με τα γκολ που σημείωσε στο 39’, στο 47’ και στο 65’. Οι «πράσινοι» μείωσαν στο 58’ με τον Παπανικολάου (1-3) και στο 82’ ο Λάμπρου πέτυχε το δεύτερο γκολ για το «τριφύλλι». Ωστόσο, οι παίκτες του Μανωλά δεν σταμάτησαν και έγραψαν το τελικό σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρβουνίδη στο 85’.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βάσιλας, Τριανταφυλλόπουλος (54' Βαλμάς) Μαυρομμάτης, Ευαγγέλου, Ανδρέου, Μίγγος, Γ. Αγγελόπουλος (54' Πίσπας) Β. Αγγελόπουλος, Λάμπρου, Μπουζούκης (70' Χατζηγιοβάννης) Παπανικολάου

ΑΕΚ: Πάντος, Βιδάλης, Μαρκοπουλιώτης, Γιαννούτσος, Γραμματίκας, Λίτσι, Γαλανόπουλος, Τσέλιος (70' Καρβουνίδης) Βλαχομήτρος, Κυριαζής (28' Τζάθας) Ντομπριβόγιε (60' Αντωνίου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News