default-image

Και δεύτερο τροχαίο στο ΒΟΑΚ, στο ύψος των Σισών

Κρήτη
Και δεύτερο τροχαίο στο ΒΟΑΚ, στο ύψος των Σισών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα ακόμη τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σε σημείο του ΒΟΑΚ, που έχει χαρακτηριστεί πολλάκις ως επικίνδυνο, λίγο μετά το Φόδελε, περίπου στο ύψος των Σισών, χωρίς ευτυχώς να αποβεί μοιραίο για τη ζωή κάποιου εκ των τριών εμπλεκομένων.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_8l3fs3qx/

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική, προκειμένου να επιληφθούν του ατυχήματος, από το οποίο ένα άτομο βγήκε σε κατάσταση αμόκ.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο οχήματα, στο ένα από  τα οποία επέβαιναν δύο Γερμανοί τουρίστες και στο άλλο - ένα όχημα τύπου κλούβα - μόνο ο οδηγός. Και οι τρεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή τους.

Ευτυχώς και σε αυτήν την περίπτωση δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός, ωστόσο προβληματισμό προκαλούν τα συνεχή τροχαία στο βόρειο οδικό άξονα της Κρήτης και ιδιαίτερα κάτω από συνθήκες όπως η σημερινή, με το ψιλόβροχο να ευνοεί την ολισθηρότητα του οδοστρώματος, αποτελώντας έναν ακόμη παράγοντα επικινδυνότητας στον έτσι κι αλλιώς φονικό ΒΟΑΚ.

Σημειώνεται ότι ακόμη ένα τροχαίο ατύχημα με ελαφριούς τραυματισμούς και υλικές ζημιές σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Παλαιόκαστρο, στο ρεύμα προς Ρέθυμνο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News