default-image

Σε… ρυθμούς ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Σε… ρυθμούς ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Παναθηναϊκό… κινούνται στους ρυθμούς της κυριακάτικης αναμέτρησης απέναντι στην ΑΕΚ. Οι «πράσινοι» ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους για ένα ματς που έτσι κι αλλιώς είναι σημαντικό, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή και εξαιτίας των συγκυριών, αποκτά μεγαλύτερη σημασία.

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ και η εικόνα της ομάδας στην Τούμπα πλήγωσε το αγωνιστικό προφίλ του «τριφυλλιού» αλλά και τους οπαδούς του, κλονίζοντας την εμπιστοσύνη του σε πρόσωπα. Άρα, είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς πως μια επιτυχία απέναντι στην «Ένωση» θα αποτελέσει το καλύτερο «ανάχωμα» σε τέτοιες σκέψεις και θα βοηθήσει την ομάδα να επανέλθει στο δρόμο της.

Από τη μεριά του ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος έχει δεχτεί σκληρή κριτική, προσπαθεί να κατεβάσει το καλύτερο δυνατό σύνολο και να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες του αντιπάλου. Φαίνεται πως ο τεχνικός του συλλόγου έχει καταλήξει σε μεγάλο βαθμό τόσο στο σύστημα, όσο και στα πρόσωπα που θα σηκώσουν το βάρος της… αποστολής που έχει μοναδικό στόχο τη νίκη.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός λογικά θα παραταχθεί σε διάταξη 4-4-2 με ρόμβο στο κέντρο, όπου «παίζεται» και μία θέση, καθώς θα πρέπει να συμβεί κάτι απρόοπτο για να αλλάξει κάποιος από τους υπόλοιπους δέκα.

Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Στιλ, ενώ στα άκρα της άμυνας θα βρίσκονται οι Μαρινάκης, Νάνο και στο κέντρο ο Ταυλαρίδης θα πλαισιωθεί από τον Σάνσεθ. Ο τραυματισμός του Τελάντερ δίνει στον Ισπανό την ευκαιρία να δείξει τις ικανότητές του σε ένα μεγάλο ματς και να δικαιώσει τον προπονητή του που τον προτιμά αντί του Κουτρουμπή.

Αμυντικό χαφ θα είναι ο Λαγός κι ελεύθερος πίσω από τους επιθετικούς (Μπεργκ-Καρέλη) θα αγωνιστεί ο Νίνης, ο οποίος ήταν πολύ καλός στο ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό και αξιωματικά παίρνει θέση στο βασικό σχήμα. Η μόνη θέση στην οποία δεν έχει καταλήξει ακόμη ο Αναστασίου αφορά τον έναν από τους δύο εσωτερικούς χαφ, τον άνθρωπο δηλαδή που θα παίξει δίπλα στον Ζέκα. Το δίλημμα είναι Πράνιτς ή Αμπέντ και μάλλον θα απαντηθεί μόνο όταν ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα ανακοινώσει την ενδεκάδα…

Και μιας κι αναφερθήκαμε σε ανακοινώσεις, θέμα χρόνου είναι να υπάρξει τέτοια και για τα εισιτήρια καθώς το sold out είναι προ των πυλών. Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει, έχουν απομείνει ελάχιστα κομμάτια στις θύρες 7 και 14 τα οποία διατίθενται έναντι 10 ευρώ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News